Jeremić: Razgraničenje faktički znači nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Ne slažem se sa Vukom po ovom pitanju i žao mi je što nema drugačiji stav zato što mislim da će ga ovo koštati na izborima. Narod je umoran, prosto umoran. Ovo o čemu on priča deluje kao uvertira za 20 godina istog kojom se opet gubi na kraju, samo sporije, ali sa istim ishodom. Opet da kažem, stvarno mi je žao što zastupa taj stav. Nego, nešto nikako da čujemo Šešelja i SRS… Neka nekarakteristična tišina….

    1. Ako ste umorni,od čega ste umorni? Od izdaje države sigurno niste.Frapantno je da se daje deo države,pa koje ste vi nacije zaboga miloga?

  2. Probaću opet da stavim komentar, poštovana redakcijo:

    Državnički stav gospodina Jeremića.

  3. Kosovo je nezavisno i s razgraničenjem i bez njega,samo što mi to ne možemo i nećemo da prihvatimo.Razgraničenje ipak nije tako loše rešenje,ako bi to donelo mir i bolji život Srbima na KiM.

    1. Gospodjo, takav stav je toliko stetan i poguban da nema dalje. Mi takvu ,,stvarnost“ nikada i ne treba da prihvatimo, kakve god bile okolnosti, od zemlje se nikada ne odrices. Da li Ukrajina danas ima kontrolu nad Krimom, Novorusijom? Nema, ni najmanje, ali da li ce ikada Ukrajina da kaze, ej ljudi, Krim je deo Rusije, hajde da to prihvatimo? Pa nece gospodjo, nikada, kao sto slicnu stvar nije uradila ni Jermenija, sa njenom otetom teritorijom od strane Azerbejdzana, primera je dosta po svetu. Mi kao drzava i kao narod, ovim mozemo samo mnogo da izgubimo, spominjete Srbe na Kosovu i njihov boljitak? Kako tacno zamisljate da ce njima biti bolje ako zvanicna Srbija kaze da su oni gradjani druge ,,zemlje“?

  4. Fakticki imamo li mi ikakve ingerencija nad pokrajinom, nemamo, vojske nemamo, o cemu onda pricamo sada

    1. Zar vam je vrana popila mozak? Uselite u svoju kuću dva šiptara smesta evo naredio veliki vodja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.