Jeremić: Saslušanje je pokušaj pritiska i zastrašivanja

Ostavite komentar


  1. Nije bilo potrebe da se juče diže tenzija, izvršio je svoju građansku dužnost, odazvao se pozivu istražnih organa i dao izjavu. Možda će pomoći istrazi a to je svima mnogo važno, da se sazna istina, kako su stradali vojnici.

  2. Ja ne razumem zašto ne bi išao na razgovor, pa i Jeremić je običan čovek kao i mi. Šta znači, da ako se pozove na razgovor odmah ima vlast nešto protiv njega.

  3. Sramota ako je jedan političar, koji prima platu o trošku gradjana, nešto mogao da promeni u toku istrage a on to nije.

  4. čime će sve Vučić da se služi da oblati protivnika , a Informer ta novina jedino može služiti za potpalu , u Trećem oku ima više istine nego li u Informeru …

  5. Od kad to policija raznosi pozive preko advokata? Kako policija zna da će on agažovati advokata? Da li to znaći da policija ima spiskove advokata i da svi građani trebaju predati policiji ime izabranog advokata?

  6. Pa naravno da je došao i dao izjavu. Sud će odlučiti da li će im ta izjava pomoći da se sazna prava istina kakosu ova deca izginula.

  7. Jeste Jeremić ispunio svoju gradjansku dužnost, ali daleko je od toga da se može tvrditi da je to kraj istrage o ubijenim gardistima, ili da je to poslednja njegova poseta policiji.

  8. Kakvo licemerje: policija mu uručuje poziv, a on objavljuje kako su došli da ga privedu. Šta je to nego politizacijao?

  9. Predstavnici MUP-a odgovorno, ozbiljno, marljivo i predano rad svoj posao. Naravno, da se oni koji su krivi za neka dela pokusavaju da opiru i pozivaju na bilo sta, pa makar i nekakve pritiske.

  10. Sve ce ispitati i dokazati ko je odgovoran, a ko nije. Bas zato i postoji proces istrage i utvrdjivanja cinjenica.

  11. Jeremić je dobio poziv za saslušanje kao i mnogi drugi koji imaju nešto vezano za slučaj da izjave tako da tu paralela sa zastrašivanjem ili nečim drugim ne može da se povuče!

  12. Manipulacije sa pozivom na saslušanje, pa da je dao izjavu Jeremić kada je trebao ne bi sada trošio vreme na prisećanje!

  13. Sekta SNS se uzburkala, sekta botova i oholog politickog taloga Srbije. Naravno da ih Jeremic boli jer em nemaju obrazovanje, kulturu, i sirinu kao on em nemaju ni ideju kako da ovu zemlju vode. Oni vode Srbiju botovima, stalnom izbornom kampanjom, tabloidima, i onom Mitrovicevom zabokrecinom zvanom Pink. E pa botovi, mi lovci na vas se sve vise ostrimo i sve vise smo spremni da vam zagadimo svaki dan. Pisite botovi ali necete moci da sprecite normalnu Srbiju da ukloni vasu sektu sa politicke scene Srbije. Budite jako nervozni za vase sendvice, sokove, i radna mesta data preko sekte SNS.

  14. Nema tu nikakvog pokusaja zastrasivanja jer se niko ne bavi time,pozvan je samo da bi obavio svoju gradjansku duznost i da bi se saznala istina

  15. Potencijalni predsednicki kandidati, citaj opozicija, umesto da se bave prakticnim pitanjima i da kritikuju vlast na konstruktivan nacin, cime bi verovatno podigli svoj rejting, oni se bave ovakvim politikanstvom, tako da nije ni cudo da se nalaze u poziciji u kojoj nemogu cak ni ugroziti prednost koju vladajuca stranka ima u odnosu na njih, sudeci po raznim anketama.

  16. Stvarno je zalosno sto je Vuk Jeremic punih 12 godina cutao o ovom slucaju, tako da ga treba biti sramota jer nema ni malo grize savesti bar prema porodicama puginulih gardista, bar oni imaju pravo na istinu.

  17. Ovo nije nikakav pokusaj zastrasivanja vec prikuplja je informacija koje mogu pomoci u resavanju slucaja smrti gardista.

  18. Potrebno je cekiranje za izjavu gde svako potvrdjuje da nije ROBOT, ali definitivno treba i pitanje ili zadatak za potvrdu da osoba bike BOT. Npr. oznaci polja na kojima Vucic daje zakletvu u crkvi na vernost SRS. Ili, prepoznaj pilecu salamu u sendvicu.

  19. Svaki građanin, pa i Jeremić, mora odgovoriti pozivu državnog organa ili institucije, ne vidim u tome nikakav problem. Čak, naprotiv, on mora insistirati na tome, ako želi da se kandiduje za predsednika Srbije. On mora da se zalaže za to da svi građani budu jednaki pred zakonom.

  20. U cemu je problem? svako treba da ispuni svoju gradjansku duznost bez obzira na polozaj i funkciju.

  21. Ne razumem u cemu je problem, svako treba da se odazove pozivu bez obzira na funkciju i polozaj

  22. Ne znam, nisam odavde, ali sam cuo da se negde dele besplatni sokovi i sendvici, pa bih da se prijavim. Nije za bacit…

  23. Sramota,zasto se politizira kad je u pitanju saslusanje koje je obaveza svakog gradjanina pred zakonom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.