Jeremić: Sledi bitka za dušu opozicije, nadam se da niko neće pokleknuti

Ostavite komentar


  1. Nije opoziciji protivnik vlast, niti medjunarodni faktor, pa eto Jeremic hoce bojkot, a Sergej i Zivkovic zele na izbore, dakle, problem je u njenim redovima.

    1. Oni koji budu izasli na izbore bice kaznjeni od strane gradjana. Samo to da im bude jasno, gradjani su rekli BOJKOT.

  2. Mnogo buke oko bojkota. Opzicija će masu apstinenata, uglavnom zgađenih i jednima i drugima (sadašnjom i bivšom vlašću), proglasiti uspehom svoga poziva na bojkot. Bolje bi bilo da da se ovo pameti što nam je ostalo upotrebi za buđenje „sigurnih glasova“ iz hipnotičkog sna. Tada ne bi bio potreban bilo kakav bojkot, a izbor u budnom stanju bi nam doneo baš ono što smo zaslužili.

  3. A „duša opozicije“ su Jeremić, Tadić, Živković, Đilas, Stefanović …

    Da li toj izmišljenoj „novoj opoziciji“ ima neko ko nije iz demokratske stranke koja je izmislila za izbornu prevaru glasača i „savez za srbiju“ i „jedan od pet miliona“ i registrovala pod svojim imenom

    Dok Đilasova dantomska stranka još nije registrovana jer očekuje potpise od ostalih „saveznika za srbiju“ jer sam nema šanse da skupi 10 hiqada potpisa, naročito u Beogradu koji jbolje pamti nego ostatak Stradije

    1. Da ih narod ne zna,pa da kaže neka hajde sa njima možda može bolje,kada ono DOS elita,malo bolja od Milosevica i njegovih 90ih,mnoge porodice su propale za vreme DOSa(DSa) tako da oni nemaju šta da traže.

  4. Srbija je nazalost sve vise banana-drzava. Vucicevi trecepozivci se vec pripravni: Djordje Vukadinovic, Zoran Zivkovic, PSG. Drugi poziv odavno u igri: LSV, LSD, SRS, SMS, SPO. Zatamnjeni dzipovi bez tablica i ceo izborni folklor moze da pocne, cestitke iz EU ce stici kao i uvek 2 sata pre zatvaranja biralista.

  5. Novac koji se dobija kad udješ u parlament je vekiki mamac. Primer dosta je bilo je vodilja mnogim strankama da izadju na izbore. Lepo je staviti svakog meseca 5 miliona dinara u svoj džep a siću podeliti najbližim saradnicima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.