Jeremić u Paraćinu: Uvesti služenje vojnog roka po ugledu na Austriju i Švajcarsku

Ostavite komentar


  1. Hajde, pre davanja bilo kakve izjave u vezi služenja vojnog roka, da svaki sagovornik pokaže svoju vojnu knjižicu. Da vidimo gde su i kada oni služili vojni rok.

  2. „Iskusna i stručna diplomatija je ključno oružje u rukama malih naroda….“
    Ključno oružje u rukama malog naroda je učenje i znanje, sve drugo je ćorsokak.

  3. U zemlji u kojoj bivsi ministar vojske nema odsluzen vojni rok,i kome nasi generali (sa najvecim vojnim skolama) njemu predaju raport,je tuga i zalost.Toliko o ovom sistemu i odbrani Kosova i Metohije.

  4. Hajde ne uporedjuj babe i zabe! Mi i Austrija – dva sveta. Sta ce ti vojska? Od koga da se branis? Hoces da ratujes kao Radoicic? Bogati smo pa mozemo da ulazemo u vojsku? Sta? Tandrces kao lonce niz stepenice.

  5. Mene samo zanima šta mi da radimo sa dva miliona Albanaca ako se Kosovo vrati u naš sistem. A ne daj bože da izađu na izbore. Uzeše pola skupštine i mesto predsednika

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.