Jeremić: SNS kuća čudnih duša

Ostavite komentar


  1. Karikaturalna "zabrinutost" na licu predsedničkog kandidata. Još jedan glumac. Pitam se da li dobro režira poput "vođe" ili je samo glumac.

  2. Ciko…Ciko.. A sta se desilo sa Ovcama I malim jaricima, a Prasici jeli je uspeo da im oduva kucu?

  3. Samo dva komentra botovi ne mogu da stignu sve hahahaha.
    Vuce samo napred zaboravili smo brzo bedu ,platu od 1 marke redove bobardovanje ,ko nas je terao u rat.Ko je bio ministar u toj vladi ,kako mu je brat preko noci postao diler I milioner ,opet imamo ulice gde se puca i gine .Ali pinkovci truju li truju
    na vreme se napustio zute sad je sansa da spasis upasenu srbiju.

  4. Vuk je dobar politikolog definitivno, međutim čini mi se da mu kampanja nedaje velike rezultate. Izgleda nije toliko dobar u praksi.

  5. Dobar je Jeremić i čovek i stručnjak, ali nije još za predsednika. Najviši njegov nivo je da bude neki ministar.

  6. Uslovi da Vuk Jeremić pobedi : ako se izjasni da je za referendume o obnovi Kraljevine Srbije i za ulazak u EU; ako ne koristi parolu Kosovo je Srbija (jer sada nije); ako u svim gradovima poveže časne i poštene ljude koji poštuju Srbiju i ljude koji su je stvarali, i ako uvede pravilo da ko među precima nema bar nekog starosedeoca koji je učestvovao u stvaranju Kraljevine Srbije, ne može biti na glavnim funkcijama u državi !!

  7. Eh Bože, zar neki ljudi zaista ne shvataju da su već viđen loš film i da ne želimo blokbaster.

  8. Vuk dobro vidi da je u pitanju borba demokratije i autokratije u Srbiji.Prvo ukljucite mkrofone da bi smo uopšte mogli da razgovaramo politici.Do tada i zbog toga Vučić mora da ode.Janković treba da glasno kaže da će podržati Vuka u eventualnom drugom krugu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.