Jeremić: Srbija na raskrsnici

Ostavite komentar


  1. Do polaganja zakletve Jeremica, ce jos mnogo, mnogo vode proteci Dunavom i Savom. Mozda ove vode i presuse jer ko zna kada ce Jeremic i u kom zivotu polagati predsednicku zakletvu!

  2. Svi pričaju istu priču, biće ovakvi, biće onakvi, a ni ovaj neće da bude ništa bolji od ostalih.

  3. Ko gradi svoje ime i vodi kampanju vredjajuci i omalozavajuci druge da bi na toj osnovi sebe uzdizao.. sigurno nije vredan ni paznje, ni poverenja, niti je covek, a kamoli sta vise..

  4. Tako je Jeremiću Srbija je na raskrsnici tj. ili će se vratiti u vreme tvog DOS-a ili će nastaviti da se razvija i samnjuje nezaposlenost. Pogledaj izveštaj Evropske komisije de stoji da će stopa nezaposlenosti u Srbiji ove godine pasti na 14,3 odsto sa prošlogodišnjih 16,1 odsto, a u 2018. godini na 12,6 procenata.

  5. Prosto ne mogu da razumem onog Boška Jakšića.Jeremić nije odgovorio ni na jedno njegovo pitanje , a on go opet podržava.

  6. Jeremic ima podrsku naroda a ne botova. Onih kulturnih radnickih ljudi koji ce samo izaci na izbore, a meka ostali prave analize.

  7. Ovog Jeremića čovek ne može nikako da razume. Ode čovek u Trebinje i kaže kako Srbija neće biti primljena u EU u dogledno vreme , a ovamo govori kako će se zalagati da što pre dođemo u Evropu. Prvo kaže da Srbija treba da se priključi NATU , a sada govori kako Srbija treba da bude vojno neutralna država.

  8. Da li Jeremić stvarno očekuje da će rasipanjem u kampanji, pokazujući koliko ima novca i kako se bahato ponaša sa njim, steći poverenje naroda koji radi za 20-30.000 dinara?!

  9. Hm, gde je bio Jeremić Vuk pre nekoliko meseci, pola godine, godinu, u kritikama vlasti? Borio se za fotelju u UN i mudro je ćutao jer mu je trebala podrška istih ovih protiv kojih se sada kao bori.
    Klasičan oportunista.
    On je potencijalni Vučić ali upakovan u "finije" odelo.
    Džeremi Vučić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.