Jeremić: Svet hoće da zna s kim će razgovarati posle Vučića

Ostavite komentar


  1. Jeremic mozda misli da je u „stanju da preuzme odgovornost na državnom nivou“, ali dzabe mu je to kada nema gotovu nikakvu podrsku u narodu. Kako ce da dodje na vlast? Da ga postave stranci?

    1. Pa svi oni iz tzv. opozicije misle da se na vlast može doći bez volje građana.

  2. Jeremic da ima obraza ne bi se oglasavao.Dobro znamo kakav je bio dok je bio na vlasti.Narod nema secanje ribice iz akvarijuma

        1. Uh, baš potkrepljeno činjenicama! Jeremićeva politika mi nikako nije prvi izbor, ali ovakvi paušalni zaključci u komentarima ne služe ničemu.

      1. Miloše, evo ja ću ti reći. Svaki njegov dan u Njujorku nas je koštao 16 000 dolara, navikao nečovek na luksuz, pa onda, koliko je država ubedio da povuku priznanje KiM? Ni jednu (0). Kome se Haradinaj zahvaljuje i hoće spomenik da podigne? Pa, Jeremiću. Ko je o trošku države sklapao poslove za svoj džep sa Patrikom Hoom? Pa, opet Jeremić… Hoćeš još? Samo, potrajaće nabrajanje.

  3. Tako su prerano ušli u kampanju bojkota za parlamentarne izbore, tako sad ulaze prerano u kampanju za predsedničke izbore.

  4. Kada budete dovoljno jaki, a to neće biti skoro, Evropa će se interesovati za vas.

  5. „…jer „međunarodna zajednica neće da razgovara sa konfederacijom udruženja građana lokalnog karaktera“, nego sa političkom organizacijom koja je u stanju da preuzme odgovornost na državnom nivou.“ Vi ste toliko puni sebe, da je to strasno! Prvo. Odakle vam ideja da ce bas VAMA gradjani dati puno poverenje? Mnogi od nas nisu glasali za Tadica, izmedju ostalog, i zbog vas. I drugo. Zasto bi medjunarodna zajednica razgovarala sa onima koji eksplicitno odbijaju kompromis? Vas nacionalizam je samo malo bolje prikriven od nacionalizma Boska Obradovica, DSSa, i svih drugih slicnih partija. Vasa politicka organizacija, finansirana iz nepoznatih izvora, je za mene neprihvatljiva, za razliku od „koalicije gradjana lokalnog karatkera“, koji se ubise od posla organizujuci ljude da brane svoj ZIVOT, dok vi sedite u fotelji i NE RADITE NISTA.

  6. Za jedno ima pravo. Narodnoj stranci potreban je reset i to tako što će prvo Jeremića da smene sa čela stranke. Posle toga mogu nečemu da se nadaju na izborima. Do tad, jedino će Patrik zvezda možda da podrži Sunđer Boba.

  7. Vuk Jeremič i njegovo političko okruženje sigurno nemaju politiičku budučnost i ti što priča su želje koje se sigurno neće ostvariti.Današnji svet polako nestaje i bez budućnosti je.Promene će biti tektonske.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.