Jeremić: Teško poniženje u Beloj kući je moglo da se izbegne

Ostavite komentar


  1. Јес’, тебе да пошаљемо, и да понесеш печење!…

    1. Mozete postovati ili ne postovati delo g.Jeremica ali on je svoj mandat u UN ostvario sa uspehom ,ali zato se nasim pajacima za ucinjeno delo u Vasingtonu smeju i prete visoki funkcioneri iz EU a i sire u svetu. Razmislite dobro , ko je onda trebao da ponese pecenje

      1. „Mirisa“, tačno je da je Jeremić svoj mandat u UN. uspešno ostvario, naročito sa Patrikom i za svoj džep, a od njegovih poteza se i danas češemo gde nas ne svrbi.

    2. Ne, nego ćemo da podržimo ove što su priznali Kosovo? Ima da ih obožavamo i da im se klanjamo? Ambasade da izmestimo. Čak i ako ništa nije po zakonu? Volećemo ih čak i kada priznaju Kosovo i nećemo ništa da uradimo, jer smo botovi koji samo rade svoj posao?

  2. Ala ti druže lupetaš gluposti. Kažeš ti …kao generacija bismo poneli veliko prokletstvo, koje bismo preneli budućim pokolenjima“, zaključio je Jeremić. Odakle ti znaš šta bi ko preuzeo? Odakle ti znaš kako se to zove.? Grci su prokleti jer su izgubili Konstantinopolj-Vizantion?! A Indijanci zbog čitavog kontinenta su prokleti, ne sačuvaše svetinju! Druže, ti definitivno nisi za to čime pokušavaš da se baviš. Jèeee, mislim… Priča političar o prokletstvu. Ono, baba pogađa u šolju, to je ovo što ti pričaš druže. Ko vodi politiku opozicije… još hoćeš da pobediš. Sa prokletstvom ili sa programom i ideologijom, druže?

    1. Filos fileo fileum, o čemu ti pričaš i iz kog vremena dolaziš?
      Oslovljavanje sa „druže“ je kad si sa nekim čuvao ovce.
      Jesi li, i jesi li baš sa Jeremićem?
      Koliko vidim, još si na pašnjacima.

  3. Još uvek nije premeštena ambasada u Jerusalim. A ceo dokument mi liči na pismo o namerama jer nigde nema potpisa sve strane. Pod hitno eliminisati Vučića iz politike jer uništava budućnost Srbije. Na bilo koji način, vremena više nema.

    1. Па, да пуцате на њега, к’о што сте на Ђинђића? А, шта ако промашите, јадо?!…

      1. Ti si zaboravio da se Vučić napio od sreće kad je ubijen premijer Đinđić, slavio čovek ubistvo njegovog političkog protivnika!!

  4. Stvarno se ponizio taj Vucic,trebao je leva ruka desni dzep obezbediti za ceo zivot sebe i pokolenja i stajati usoravno.Trebao si ga posavetovati jeremicu

  5. Reče čovek koji je kumovao kosovskoj nezavisnosti. Da nije žalosno, bilo bi smešno.

    1. Kao da je prethodnog bilo kog primetio. Inace, Srbija NEMA ambasadora u Vasingtonu /SAD/, u Njujorku /UN/, Izraelu, Japanu /a uskoro Olimpijada/, Tunisu, Maroku, Albaniji, Hrvatskoj, Kanadi, Australiji, Indiji i jos oko 20 ambasada…..Proverite, pitajte MSP i vidite na sajtu

  6. E kada bi se narod malo prisetio koja si ti sve poniženja koja su mnogo gora od ovog koje ti napominješ, sa svojim političkim saborcima činio.

  7. ponovo srbski problem uhvate se dvojica pa ko je u pravu i tako od jutra do sutra Jeremic je proslost sto i AV treba da postane toliko je pun sebe i to ne krije da je prosto muka On premesta anbasadu a izrael priznaje kim dali smo mi pri svesti? i gde je tu veza? Ako vi non stop pregovarate o svojoj teritoriji dali ste sigurni da je vasa? Ako je vasa nema pregovora Ego AV je veci od planete a samo je obican pravnik bez radnog staza u struci treba li nam veca kazna? treba jer trpimo
    a ne moramo

    1. Ispasce da branim Jeremica, sto mi nije namera…Ali mozete li nabrojati bar nekoliko, zivo me zanima?!

  8. Prica nam ovakve stvari covek koji je sa svojim prijateljima, partnerima kako god doneo niz pogresnih odluka i unazadio nas za 15 godina u svoje vreme. Pa sram te bilo bre.

  9. Ovaj je totalno prolupao kao i mnogi zaludjeni. Moje misljenje je da sta god i kako god da smo zeleli isto bi ovako dobili. Setimo se sta smo dobili 99 od Amera i sta smo dobili od Jeremica 2008. A Srbi na Metohiji su baceni u geto i sad sebe pere druge pljuje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.