Jeremić: Tužilaštvo SAD potvrdilo da sam svedok, ne optuženi

Ostavite komentar


  1. Verujem da Vuk Jeremić govori istinu i sva haranga protiv njega je pokrenuta iz straha zbog njegove popularnosti koja nesporno raste kod obrazovanog i nezadovoljnog građanstva Srbije.

  2. Ma ne interesuje mene Hong Kong. Zasto ste platili za Miladina Kovacevica milion dolara nasim parama?

    1. Nisu platili milion već 900.000, a uplatili su kad je ovaj već bio zbrisao u Srbiju a tadašnja vlast nije želela da ga izruči SAD-u i Klintonovoj koja je od pijanog incidenta napravila diplomatski sukob.

      1. @Morlak*** A ko je platio 100 000 $ kaucije za obavezu da Kovačević neće pobeći i da će se braniti sa slobode u USA?Opet srpski porezni obveznici! Dakle,900 000 $ porodici oštećenog + 100 000 $ za propalu kauciju=milion $,kako god okreneš! Naravno da je diplomatski sukob kada u „pijanom incidentu“ učestvuje i srpska diplomatija!

        1. @švaba Porodica je položila kauciju od 100.000 a ne građani. O tome je pisao i Danas, da se lako proveriti a ne pričati napamet. Pošto se vratio u zemlju on nije mogao da bude izručen pošto to zabranjuje naš Ustav! A odnosi su ionako bili roviti sa SAD-om tada ovo je samo još dolilo. Vlast je dovedena pred svršen čin i kompromisno rešenje je bilo da ovaj odsluži kaznu u Srbiji što je i uradio.

    2. Pa šta ako su platili. To rade svi u svetu. Plači malo nad srpskim žrtvama ne samo nad američkim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.