Jeremić: Ujedinjenjem opozicije istraživanja javnog mnjenja prestaju da budu tema

Ostavite komentar


  1. Jednom smo svi glasali za Kostunicu. I sada imamo na vlasti Vucica. Bas zahvaljujuci Kostunici. Ja NE MOGU da glasam za Jeremica i jeremice (odnosno desnicare). Dosta mi je da umesto o boljem zivotu, vladavini prava, slobodi i ravnopravosti, slusam o Kosovu. Dakle treba nam bar dve kolone (levi – zeleni i desni). A sve ostale treba ignoristati jer se ZNA koji im je zadatak – odvlacenje glasova.

  2. Da se muzes ko’ sto blejis boljeg goveda ne bi bilo!Da bi iko normalan poverovao u tvoju pricu i obecanja moras nam objasniti poreklo tvojih miliona eura i za ostvarenje kojih ciljeva su ti dati.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.