Jeremić: Vlast će pasti u dva koraka

Ostavite komentar


  1. Pa gde su vam ti silni glasovi? Cela opozicija priča o većini, a ne može da pređe cenzus. Da li je moguće da su baš toliko pokrali? Ili vam, po običaju, niko ne veruje? I šta nudite, opet maglu?

  2. Stranka koja je motor opozicije mora imati lidera koji će osvojiti više glasova od Ljubiše Preletačevića Belog. Čist marketing, drže glavu iznad vode. Oni su bili najgora vlast u istoriji Srbije, zajedno sa Tadićem i Đilasom, pa kad je brod počeo da tone brže bolje su se odrekli DS koja ih je hranila i ispljuvali jedni druge, a sad su tobože ujedinjeni zarad naroda.

  3. Zašto nije menjan sistem dok ste bili godinama na vlasti?? Ne verujem i na izbore više ne izlazim. Neka izadje 30% upisanih birača, veće kazne za vlast neće biti od toga.

  4. Sve je to ok. Samo prica o revansizmu, pa makar verovali u nju i spoveli je, kada za to dodje vreme, ne sme da bude deo retorike, kao ni deo predizborne price.

  5. Za vuksanovica vazi poslovica: babi se snilo,stojoj milo bilo.nema vise; sjasi kurta da uzjase murta.danas rad pobedjuje i narod.

  6. Da bas moram da biram pre bih glasao ga vucica nego za ovog jeremica.treba da dodje normalan covek koji nije poticki kompromitovan e on ce imati sansu a vi svi zajedno tesko.da smo bili zadovoljni sa vama ne bi vas menjali.

  7. Prvi korak: Da se svi sadašnji već dokazani ,,lideri“ Đilas, Jeremić, Tadić, Obradović i ostali okanu politike.

    Drugi korak: Novi, sposobni, pametni, pošteni ljudi u prvi plan i vođa sa svojom nakaradnim poslušnicima pada na prvim izborima!

    Do tada vođa može mirno da spava!

  8. Ako si mislio na izbore onda je to ok. A ako si mislio da ides po ulicama, lupas u serpe, urlas po ulicama i razbijas lokale onda si se debelo zeznuo.

  9. Apsolutististička vlast SNS nevalja.Sirotinja koju oni okupljaju daje podršku za mrvice sopstvenog interesa.Srbi su trpili Turke 500godina a SNS vlada tek 10 godina.
    Samo SRS može promeniti vlast.Šešelj ima snage

  10. Jesam za promenu vlasti!Ali sigurno ne,Jeremić,Djilas i Tadić.Samo neko nov

  11. Jeremiću čoveče, zar stvarno veruješ da te iko normalan u ovoj zemlji Srbiji veruje posle svega šta si i kakvu nepovratnu štetu si ovom narodu napravio. Idi bre u istoriju srama jer ti je tamo mesto.Sram te bilo.Ju naopako, kakav čovek. Bože čuvaj mene i ceo narod Srbije od Vuka Jeremića.Objavi ako smeš od gazde.

  12. Vlast pada. Znači odlazi ova vlast koja je vladala devedesetih godina, a dolazi stara vlast iz dvehiljadite godine. Ne zna se ko je od kojega gori.

  13. Opozicija da se ujedini ,otera iz svojih redova sve one Koji su do sad rukovodili opozicijom I mozda nesto onda urade za ovaj narod. Inace sa starom postavkom tonu do dna

  14. Gospodine Jeremicu, ne verujem da mozete da imate 5% na izborima, o kakvom udarcu pricate…

  15. Čuo sam i ja da ga noga nešto boli ali bori se sa tim,neznam kako će pasti i kako da zadate udarac kad jedva imate 1% podrške a morate imati bar 3%,što ti nikada nećeš ostvariti.Seti se koliko si nas koštao za vrema žutih a ne vrediš ni sam toliko.Nema više,zaboravi na lovu,čuvaj pare za crne dane,dobro što ne traže da vratiš to što si opleveo od naših leđa.Za tvoj dnevni pansion u tvoje vreme ja moram da odvojim 7,5 penzije.Seti se,mi se sećamo.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.