Jeremić: Vlast razara institucije

Ostavite komentar


  1. Kad bi Vučićev režim upravljao pravosuđem Jeremić bi odgovarao za svoje nezakonite radnje.

  2. Sad je najlakse reci da vlast razara institucije, a jos uvek postoje „vasi“ kadrovi, koji vedre i oblace u mnogim preduzecima.

    1. Verovatno nisi dobio ceo sendvič pa ne možeš da ukapiraš u kakvoj državi živiš. Onako usput, ovde ne postoje i institucije

  3. Da Vučić upravlja pravosuđem lopuže kao ti i huligani koji prebijaju nedužne građane ne bi slobodno šetali ulicama.

  4. Previše je putera na glavi Jeremića da bi on nekog prozivao. Pa zbog reforme pravosuđa u vreme DS, sudije koje su tižile državu dobile su kao odštetu milionke iznose, a taj novac uzet je od naroda. Što je najgore sve te sudije su vraćene na posao. I o čemu ovaj čovek priča i kako je to mogao da zaboravi. Znači, važno je samo da je Vučić kriv, šta god da je u pitanju. kako se ne tide više od laži koje izgovaraju. Zar nr shvataju da je to pogrešan pristup za rušenje Vučića, naročito ne, lažima, to ne prolazi kod naroda. A odakle su“ legalno“ stečeni milioni, to neka pravosuđe istraži.

  5. Najbolji dokaz da je Vuk Jeremić uništitelj naše države, i najbolji dokaz koji opisuje šta su banditi DOS-a radili, i kako su uništavali i žrtvovali svoj narod radi svojih interesa.

  6. Jeremicu ocigledno nije dobro… Prica o pravosdju?! a sta je sa zandarmercima koji su prebili predsednikovog brata, oslobodjeni su?! Da predsednik kontrolise pravosudje oni bi dobili dozivotne zatvorske kazne (bar bi ja tako za brata da sam predsednik). Vuce Jeremicu kad smo kod postenja nije lose da objasnis narodu stanje na svom racunu, saradnju sa svetskim kriminalcima, uplatu iz Katarske ambasade, ispitivanja u policiji, pa reci narodu nesto o tome.

  7. Jel ovo neko zeza? Jeremic, jedan od najvecih lopova na nasoj politickoj sceni napada nekog drugog?? Kako ga samo nije samota pitam se.

  8. Jeremić bi mogao da objasni odakle pare na njegovom računu i ko su mu poslovni partneri.

  9. Bilo bi bolje da nam kaze da li svojim poslovnim partnerima nosi bar nesto u bajbok, nego sto se cima oko nekih stvari koje se njega i ne doticu!

  10. Opozicija ima i previse vremena za raspravu, nemaju oni sta toliko pametno ni da kazu koliko im je vremena dato!

    1. Srbij draga pretvorila si se u zemlju botova i skotova, o šne treba da se da nešto opoziciji… Poslovnik valjda važi za sve…

  11. Gospodine Jeremiču ti kao prvo ne znaš ništa osim da uzimaš pare od neke tako Katarske ambasade ili nešto slično.

  12. Ti nemas zvanicno poslanicku grupu u skupstini Srbije niti ces je imati nikada znamo koliko si stete naneo Srniji i.mesto ti je u Zaneli ako to ne urade Americke vlasti i tamo te osude za silne milione

  13. Jeremić je osramotio poziciju predsednika Generalne skupštine UN svojim mahinacijama.

    1. Da je valjao i dobro radio svoj posao bio bi ponovo izabran na tu funkciju. Sad sa pozicije predsednika tzv narodne stranke koju cine isterani iz drugih partija seje lazi i izvrce cinjenice ne bi li zataskao korupcionasku aferu ciji je i on deo

  14. Svedoci smo da sud i sudstvo ne rade na korist ni na pravdu, Vučićev brat nije odbranjen kako dolikuje

  15. Jeremić je razorio jednu instituciju kao što je Generalna skupština UN, o čemu više on priča?!

  16. Jeremić koji je podmiljiv i koji radi za strance sve na štetu našem narodu pljuje naš sistem i sve naše

  17. Mislim da Jeremic nije u pravu neka se okrene iza sebe,sta je sve radio dok je bio u UN

  18. Ono što ste vi uništili ova vlast je teškim radom i trudom dovela u red!

  19. Odakle Jeremicu hrabrost da ovako nesto izjavljuje kad je opste poznato da je on taj koji je optuzen za proneveru,FBI je pokrenuo istragu protiv njega itd itd…

  20. U jedno sam potpuno sigurna da za ovakvu opoziciju i ove njene lidere ne bih nikad glasala!Svi oni ,a narocito gospodin Jeremic svakodnevno nas bombarduju neistinama i neosnovanim kritikama na racun aktuelne vlasti!Ono sto je zasnovano na neistinama i mrznji ne moze da bude dobro za ovaj narod i ovu drzavu!

  21. Kako ga nije sramota da on prica o nekom postenju! Trebao bi da cuti jer tako izgleda pametniji.

  22. Vuku Jeremicu bi bilo bolje da ne proziva vise predsednika Vucica, kako predsednik kontrolise pracosudje kad je isto to pravosudje oslobodilo osobe koje su mu pretukle brata!

  23. Jeremić Parlament doživljava kao privatnu svojinu i stranku u kojoj vlada jednoumlje. Bez slobodne diskusije u Skupštini nema demokratije. Dužnost svkog poslanika jeste da učestvuje u kreiranju zakona ali Vuk to doživljava kao opstrukciju vlasti da uskrati pravo na mišljenje drugih.

  24. Jeremic opet prica pricice, a sto nije pobedio na izborima kad je ulozio milione, pa corak. Sve je on pametan

  25. Naučili me još dok sam bila mala, da ne slušam šta mi govori, već ko mi govori! Jeremića uopšte ne čujem!

  26. Jeremić mora prvo da objasni odakle mu toliki novac pa tek onda dalje nešto da komentariše. Svi znamo o kolikoj svoti novca se radi u poslednje vreme što se tiče njega.

  27. A ciji se bese partner nalazi u pritvoru bez mogucnosti za oslobadjanje uz kauciju

  28. Da je tako kao što Vuk kaže,odgovorio bi on odavno po kom osnovu je „dobio“milione i na šta je koristio taj novac.

  29. Vidi koliko histericnih botova…k’o da podnose amandmane…
    Znaci ,plase se Jeremica…lepo je to videti…

  30. Tvoje lazne price nas vise ne zanimaju,od toga kako predesdnik kontrolise pravosudje koje je oslobodilo zlikovce koji su naudili njegovom bratu,do svega i svacega.Svojim lazima i izmisljotinama ne privlacite vise nikome paznju.Sram vas bilo.

  31. Da li se kao verni prijatelj odnosite prema lopovima koji su vam trpali pare u dzepove,da li ih redovno posecujete u zatvoru….

  32. Sasvim je suprotno! Vlast izgrađuje insitucije iz pepela koje ste vi demokrate ostavili za sobom. Srbija se zahvaljujući ovoj vlasti uzdiže a vi to ne možete da podnesete!

  33. Ха,ха,ха…
    Да су ботови рибе, били би сомови тј. да су мало паметнији, могли су да тролују ову вест на сасвим други начин, а не да потврде писање из текста својим коментарима.
    Него, како се нико од ових коментатора не сети да затражи да СНС, који има већину у парламенту, изгласа закон о пореклу имовине, па ако Вук и остали не могу да докажу порекло новца, да им се узме. Или, нпр. да се запитају колико ће пореске обвезнике коштати „играње“ с Мишковићем, итд. итд.
    Вероватно не постављају таква питања, јер су и они део одговора.

  34. „Vlast je stavila šapu i na pravosuđe“!!!??? Kakva licemerna izjava! Pa da vlast kontroliše sudsku vlast Jeremić bi odavno bio iza rešetaka.

  35. Da ovi što Jeremića razapinju, hapse, vređaju i kunu rade negde u firmi ne bi Vuk dobio nijedan negativan komentar. Ali, zapravo malo je teško prihvatiti da oni u stvari rade. Toliko ih je dokonih da za dnevnicu pišu komentare, doduše koje su sažeti komentari PINK-a i Informera. Ali dobro, počeli su da budu solidni, izverzirali se, uzeće ih ona Zubata Nakaza u redakciju još malo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.