Jeremić: Vratiti institucije države Srbije na sever Kosova i Metohije, tiho i bez pompe

Ostavite komentar


  1. Ukoliko je moguce i ono sto je moguce, svakako. Briselski sporazum i njegovo primenjivanje je bila velika greska.

  2. Kako, bre, da Srbija „vrati svoje institucije na Kosovo“, kad Kosovo od 1999. godine nije Srbija!? Pa vučić ne može ni da kroči na Kosovo bez odobrenja kosovskih institucija, a ovaj jeremić priča o vraćanju srpskih institucija! Kad bi znao koliko je pametniji kad ćuti, jeremić ne bi ni reč progovorio, a isto važi i za vučića, uzgred dokazanog ratnog huškača.

  3. Mali Pozderac… Gde su ti sad tvoji Rusi, bez kojih bi i sada bio kafe-referent kod Tadica?

  4. A sto ti ne bi malo na Kosovo ravno, tiho i bez pompe? Mangup bio i blefer ostao. Plese na dve stolice a ni jedna zdrava ni normalna.

  5. Poštovani Gospodine Jeremiću
    Najveća svetinja je zivot. A zivot je budućnost, jer se unazad ne moze ziveti. Budućnost Srbije nije na Kosovu. Tamo je prošlost i to davna. Pitajte učiteljicu Istoriju. I dok Vi i Vaši istomišljenici upraznjavate mitomaniju, seoba Srba se nastavljaju iz dana u dan, ovaj put iz Srbije. Poslednji neka ugasi svetlo.

  6. Narodna stranka= Dveri Zavetnici skupilo se tamo s koca i konopca!Nepismeno drcno i ?? !I oni su opozicija !?TRAGEDIJA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.