Jeremić: Vučić dogovorio Kosovo u UN

Ostavite komentar


  1. Jeremicu, bio si na vlasti dugo, koje je bio tvoj predlog za Kosovo! Za tvog mandata u spoljne poslove Medjunarodni sud je odlucio ,, da Kosov od o imalo pravo da proglasi nezavisnost,, to je cinjenica, Zato sada nije fer kritikovati drugog!

    1. Jesu li svi naprednjaci tako nepismeni, kao ti? Žao mi je što zbog sendviča podržavaš izdajnika Vučića.Prodao je RS,prodao je RSK,prodao je i Kosovo.A ti svoju decu i Srbiju zbog podriguše i bajatog hleba.

    2. Kakav “međunarodni sud”. Rezolucija SB UN 1244. AP Kosovo i Metohija je sastavni i neotuđivi deo R. Srbije. Vucic moze svoju imovinu da deli, ne drzavnu teritoriju. Sledeci put kad AV krene u Vasington da sastanci po cumezima nek ponese case sa sobom, posto mu ni to nisu Ameri ponudili, pa su ga slikali kako pije iz limenke, a sto prepun limenki, nigde casa. Blamaza.

  2. Sundjer Bobe,više bih voleo da Srbija prizna KiM. nego da ti Sundjer Bobe budeš predsednik Srbije,jer bi onda pitao i da li Raško-Polinska oblast ima pravo da kao KiM. proglasi nezavisnost,pa Šumadija,pa Vojvodina,onda istočna Srbija… Onda bi lobirao da se opet počne sa priznavanjem KiM, i ostalih delova Srbije, a pare bi ti samo kapale iz raznih ambasada a ne samo iz katarske.7

  3. Pa zar nije taj isti Jeremić i šurovao i pregovarao o nezavisnosti KiM? Sad se pravi nevešt?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.