Jeremić: Vučić nudi nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


    1. Mladen Miriloviċ:Bolje bi bilo da se prihvatiš nekog posla umesto što tračiš vreme šetajući gradskim ulicama.

      1. Ili jos bolje moze da botuje kao ti, krezubi. Promeni malo ishranu botino. Od silnih sendvica dobices zatvor.

      2. Ne mogu svi da zderu sendvice i uzimaju crvenu dnevno, pisuci hvalospeve vodji i da glume da imaju posao! Sta ces kada jednog dana vodja zavrsi na smetlistu istorije ili na robiji, gde mu je i mesto u skladu sa onim sto godinama radi ovoj drzavi? Hoces li onda od nekih drugih ocekivati salamu u kifli i crvenu dnevno, jer si tako navikao?

      3. Botino otkud znaš da čovek ne radi, on šeta zato što ili nema posla ili ga ima a nije radnik nego rob, jer je to Vučićeva demokratija.

    2. Iduće godine 2020. Srbi slave 800 godina od kada je Sveti Sava krunisao brata Stefana za Kralja svih srpskih zemalja i primorja, po pravoslavnom obredu i od tada je PRVOVENČANI.
      Zato samo obnova Parlamentarne kraljevine Srbije, po uzoru na skandinavske , omogućava bolji život običnim građanima, a da tajkuni plaćaju najveće poreze , kriminalci budu u zatvorima, na TV nema primitivaca i prostitutki,.. .
      Od tada u istoriju odlazi ovaj lopovski i nemoralni sistem koji je produkt 70 godina vladavine Titovih socijal-komunista svih boja (crvenih, žutih, crnih, pink,..) .

    1. Da ne treba mozda o Kosovu i Metohiji da pricaju Vucic, Dacic, Vulin, Seselj i ostali koji su zajedno u koaliciji 99 godine izgubili rat za juznu pokrajinu i oterali srpski zivalj sa njihovih ognjista i zauvek zatvorili to pitanje…Zato Amerima i odgovara Vucic, jer ce opet da izda!

    2. A Vučić treba najviše? Sendviči su gadna hrana kada se pretera sa konzumacijom, za sekund bi se odrekli dela kuće, zemlje, brata, žene, ako glavni diler sendviča to traži.

    3. Pa zar i tvoj Hrvatski pajtas MESIC ne zagovara priznanje lazne drzave Kosovo, pa zar i tvoj Sipac pajtas HARADINAJ ne priziva priznanje lazne drzave Kosovo!!!!???? Ti MUJAGA NATO-VUCE samo i imas podrsku tih ZLOCINACA ZA KOJE SE NE ZNA KOJI JE GORI !!!????

    4. vuk:Izgleda da je Jeremić zaboravio da mu je se Tači javno zahvalio što im je pomogao da Kosovo proglasi nezavisnost i što su uspostavljeni granični prelazi na Brnjaku i Jarinju.

    5. Da Jeremic treba najmanje da razgovara o kosovu ! A onaj zbog kogasam ,5 maraka placao litar nafte , sto nisam izlazio iz rova , stomije plata bila 5 maraka , stosunas bombardovali , stoje huskao narod na sukobe ! E on treba da se pita o Kosovu .

    6. Vucic nas je doveo u svrsen cin,krajem devedesetih,ovo je formalna tacka i kraj njegove politike sveobuhvatnog unistenja.

    7. Vuk: O Kosovu treba da raspravlja parlament i to na zatvorenoj sednici, da svi poslanici budu obavešteni o čemu se ovde zapravo radi. A sada samo Vučić donosi odluke i niko nezna šta i zašto radi.

  1. …..a komesar Jeremic nudi pecenu prasetinu u New York-u kao srpsku diplomaciju dok je bio ‘predsednik sveta’

  2. Vucic je lazov i.manipulator a ni ti nista nisi bolji od njega. Treba vas sve na neki novi goli otok.

  3. Vuce bio si 4 godine u Njujorku imao si priliku da ubesis Ameriku za bolju poziciju Srbije ali nisi , neznamo zasto ali znamo da si druge pomogao i to lepo nsplatijo. Tada si bio mnogo zauzet da se bavis Kosovom

  4. Ovo se uklapa sa izjavom šefa delegacije EU da su Vučić i Tači blizu dogovora,nikakva reakcija na izjave o pripajanju Preševa,Bujanovca i Medveđe Kosovu,četrdesetpet dana da poslanici Srpske liste napuste Skupštinu Kosova(?),zataškavanje o pucnjavi na liniji razgraničenja….a čekamo i nove primere.

  5. Šta znači karijerista po svaku cenu .U vreme vladavine Jeremića Kosovo proglasi nezavisnost i on sad priča o nečemu…..

    1. Zaboravljate da je sa Miloševićem u vladi bio Šešelj i Vučić, a ne Vuk Jeremić.

  6. Za nezavisno Kosovo najveci krivac je Vuk i njegova ekipa koji je radio protiv Srbije dok je bio „predsednik“ UN

  7. Kako moze neko nesto da nudi kada je to nesto vec izgubljeno i to pogresnom politikom, ratom i na kraju kapitulacijom? Radi se o medjususedskim odnosima i tu treba pronaci obostrano resenje a sve ostalo je farsa i zamajavanje domace javnosti.

  8. Svima je postalo jasno u Srbiji da Vucic zeli da proda KiM ne bi li ostao na vlasti jer je tako obecao i time i dosao na vlast.Zato svi cutke gledaju na urusavanje institucija u Srbiji gde vlada bezakonje i volja pojedinca. Umesto da drzava radi u korist naroda ona radi u korist svojih dzepova da se sto vise napune dok ne padnu sa vlasti.Vucic je ocekivao da ce lakse proci izdaja KiM u Srbiji ali ne ide tako lako to a mora ipak to da uradi da bi ostao na vlasti i da ga podrze sa zapada. Mislim da bojkot izbora je sada najbolje resenje, do ispunjenja fer i postenih izbora kako bi institicije pocele da rade svoj posao i u koris gradjana!

  9. Setamo ne zbog Vas gospodine Jeremicu vec zbog nase dece , da nam se unici ne bi radjali u Evropi ili Americi ! Ko je vas ovlastio da u ime onih nezadovoljnih iznosite vaše stavove o budućnosti naše dece ? Svoj nacionalizam ste trebali da lecite tako sto bi vam se dete rodilo u ovoj čemernoj Srbiji , a ne u Americi ! Svoje aspiracije prema vlasti vi ćete prvi overiti potpisom na dokumentu NEZAVISNO KOSOVO samo kada bi vam to ,,zapadnjaci,, omogućili ! Zato većina nezadovoljnih šetača NEĆE glasati za Vas koji ste se obezbedili da uvek imate odstupnicu ! Ovoj jadnoj zemlji je dovoljan sadašnji DIKTATOR , Vama i vama sličnima tu priliku nećemo pružiti !

    1. Bravo. To je to! Jeremic mozda predstavlja taj njihov Savez ali ne gradjane koji su se pobunili ne samo protiv Vucica nego protiv bilo koga ko ne zeli da menja sadasnji sistem. A taj sistem imamo od 90ih i moze se ukratko svesti na: Mi na vlasti da malo kraduckako, a vama narodu da zamazujemo pricu o tome kako vas drugi ugrozavaju. To je gotovo savrsen politicki javasluk. Gradjani su vecito nezadovoljni jer ne zive u uredjenoj drzavi i jer su siromasni, ali zato ne mogu okriviti vlast nego Hrvate, Albance, Amere, Britance i vec po potrebi.

  10. Vuce, skidaj se, bre, sa tog Kosova vec jednom. Ovde se radi o borbi protiv diktature i apsolutne vlasti jednog coveka a ti se ne skidas sa Kosova.

  11. važno je da su upoznati da postoji alternativa, kad shvate i otpišu „vođu“ zvaće oni vas na pregovore. a i drugačije će sada da pričaju sa diktatorom jer je dobio alternativu.

  12. Ko o cemu, opozicija o Kosovu. Jbg nece te Kosovo nahraniti. Dok god budu tupili o imaginarnoj Srbiji, Vucic ce vladati.

  13. Šta mislite da li bi Srbiji, u sukobu sa Kosovom bilo bolje ili lošije da je gospodin Vuk Jeremić bio izabran i da jer sada na čelu UN, a za njegov neizbor krivi su samo sadašnji srpski predstavnici vlasti. Koliko je Vuk Jeremić svetski kalibar političara, može se zaključiti samo ako se zamisli da li bi na mestu sekretara UN mogao da bude biran Vučić ili Toma Nikolić.

  14. E pa Vujice,tako mu to biva kad se s Djilasom rastura DS..a zapravo si samo.svoje interese u UN gledao..pasiva 5 godina..za to vreme Vucic razvasario Srbiju po svim ravnima..Sad ides po svetu i ko popisna komisija posle cunamija..pises stetu u tefter..Otislo skroz u coravu stranu

  15. Jeremicu, pa sto ne kazes, s kim si ti to razgovarao u Vasingtonu? Nesmes, naravno, jer su to beznacajne licnosti. Da je neko bita, ti mu ime nebi iz usta ispustao. Idi kod tvojih u Federaciju BiH. Tamo pripadas, a ne ovde, u Srbiji.

  16. Jeremić je izgleda potpuno u pravu jer vučićevi botovi opravdavaju priznanje Kosova kao države i ragraničenje.

  17. Davno, avgusta 2008. uz trijumfalno mlataranje rukama našeg ondašnjeg ministra, Generalna Skupština UN, po našoj inicijativi, tražila je savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde po pitanju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova. Taj naš prepametni ministar čak je i obećao da će se Srbija pridržavati mišljenja toga suda, makar ono bilo i nepovoljno po našu zemlju. Ishod znamo, a znamo i da se taj naš ministar zvao Vuk Jeremić. Sigurno je da nas to njegovo bezvezno obećanje ne obavezuje ni na šta, a on neka još jednom presliša svoj zdrav razum i savest. .

  18. čim vidim gomilu botova na jednoj temi jasno je da ih je ovaj događaj pogodio tačno u „centar“ . još jedan dobar potez opozicije.

  19. Prvo, za neznalice i ostrašćene: Kosovo je izgubljeno 1995. kada su prilikom potpisivanja Dejtonskog sporazuma Amerikanci nudili Miloševiću da Kosovo dobije visoku autonomiju u okviru Srbije u kojoj bi vlast bila izključivo šiptarska, a Milošević to odbio. Drugo: Kosovo je definitivno izgubljeno bombardovanjem i Kumanovskim sporazumom, a sve kasnije priče su najveće gluposti. Treće: Vučić mora i treba da potpiše sporazum sa predstavnicima vlasti u Prištini da se taj problem reši, a u kojem obliku će to biti, videćemo uskoro. Poruka za branitelje Vučića i njegove botove: živi bili pa videli. Amerkanci su sve pripremili, a ove scene sa deklaracijama u Prištini su samo predstava da Vučić popusti i kaže: pa mi smo bespomoćni.

  20. Koga ti vise lazes majko Mila!Covek cim zine slaze,neverovatan je.Ovamo ga albanske novine slave,svaka izjava mu izlazi na naslovnim stranama a optuzuje drugog za izdaju.Stvarno svasta.Normalnom coveku je sasvim dovoljno da proprati siptaraske novine i vesti I sve ti je jasno ko stvarno radi i za cije pare,a to definitivno nije vucic vec ti placenice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.