Jeremić: Vučić planira izazivanje nemira na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Ovaj Jeremic se mnogo osmelio kada iznosi ovakve optuzbe na racun predsednika Vucica.Samo sto mu niko ne veruje posto svi znamo koliki je lazov.

    1. To da Jeremiću niko ne veruje okači mačku o rep, a kada je reč o lažima i lažovima tu je ipak neprikosnoven AV.

  2. Mislim da je ovo velika laz, Jeremic zeli da unese strah medju gradjane Srbije i Srba na Kosovu. Nema pravo da bilo sta iznosi.

  3. Jeremiću napad je najbolja odbrana.Vučić ne izaziva nemire,nego lično vi.On se trudi i zalaže da našem narodu na Kosovo obetbedi miran i bezbedan živit.I trudi se da vrati sva dugovanja koje ste ti i tvoji pajtosi ostavili.

  4. Bas me interesuje za koga Jeremic radi i kolika mu je plata za blacenje sopstvene drzave.

  5. Vise bih voleo od svega da mogu da kazem nesto pozitivno o bilo kom nasem politicaru, bez obzira da li je pozicija ili opozicija. Sinoc sam gledao „Upitnik“ na RTS-u, gde su gostovali predstavnik SNS-a, DSS-a, i „Srpske luste“. Jos uvek ne mogu da se otarasim utiska. Pritiska me kao nocna mora?! Kao da sam prisustvovao nekoj horor sceni?! Da li je moguce da imamo u vrhu drzave ovakve hulje, ovakav olos? Bilo me je sramota. Covek se oseca kao gubav posle ovakve bede. Mislim i da bi gospodin Jeremic, zapalio Srbiju sa nadom da ce u tom plamenu izgoreti svi oni koje on mrzi. Nema tu mesta za Srbiju, Srbe i njihove interese. Srbija je tu da zadovolji njihove alave prohteve. Ova jadna drzava me podseca na lesinu oko koje kruze i sikcu hijene ne bi li se domogle nekog dela plena. Uzas, koliko smo mi nesvestan narod. Naravno „elita“ je u tome daleko ispred „obicnog“ sveta.

  6. Volela bih da mi Jeremic odgovori na jedno pitanje…Koliko kosta obraz i kolika je plata za blacenje sopstvenog naroda i drzave?

    1. Čisto sumnjam da bi mogao da Vam odgovori na to pitanje. Naime on ne zna šta je to a, i kada bi znao, takve „gluposti“ kod njega su bezvredne. Kad se samo setim kako je nemilice „tepao“ državni novac dok je bio ministar spoljnih poslova?! Mili Bože, niko mu ništa nije mogao. MSP je bio njegovo privatno vlasništvo, čiji je glavni posao bio promocija i opsluživanje ministra spoljnih poslova.

  7. Setimo se koliko je do sada Jeremić imao ovakvih „promašaj“ izjava upućenih na račun Vučića, i nikad se nije izvinuo ni za jednu, a opet je lupio veliku glupost.

  8. Jeremić i njegove teorije zavere, takozvana trabunjanja u prazno, jer svaki put kad izađe pred narod provede se ko bos po trnju. Ja neznam što se brine za Kosovo kad su ga on i njegovi saborci odavno priznali.

  9. Vućić pokušava da nas izvuče iz ovog gliba i kala u koga ste nas vi Jermemiću i vama slićni ugurali, a sve pod okriljem lepog života i tobože demokratije. Nego bolje ti brini svoje brige oko svog finasiranja pošto ti je finasijer pod istragom.

  10. Ako neko negde pokušava da izazove nemire to su Jeremić, Đilas i Janković.

  11. Šta reći za Jeremića, bolje je da polako sprema sebi odbranu, ako se može odbraniti.

  12. Zaista, isto kao sto su Tadic i Taci zajedenicki organizovali nemire 2011 godine, a Vuk Jeremic se nije bunio. ne vidim zasto bi se bunio danas, ako to uradi Vucic.

  13. sve tačno i super samo PRESTANITE DA SPINUJETE OVAJ GLUP NAROD PROTIV NATO!!!
    SRBIJA MORA HITNO U NATO, SVE NORMALNE ZEMLJE SU TAMO

  14. Ljudi razmislite dobro šta pričate. Zapitajte se ko je Vučić a ko Jeremić i kome bi ste dete dali na čuvanje i obrazovanje? Mislite da je normalan čovek kome postavite jedno pitanje on odgovara na drugo. Čak je ljudima u vrhu stranke SNS dozrogrdilo i vide izdaju u najavi pa se povlače u senku polako, a vi ovako komentarišete na dokazim iznetu izjavu vrlo pamentog čoveka.

  15. Koji je Jeremić lažov. Vučić je predsednik koji pokušava na miru da reši ovaj problem.

    1. Kolicina botova koji ovo komentarisu proporcijalna je istinitosti tvrdnje

  16. Ovde se vidi koliki je AV manipulator. Pa on bre ima masineriju koja samo to radi, a to je da komentarisu samo pozitivno o njemu i da se stekne utisak da je 55procenata glasaca istina. A zna i on sam kako su lopovisali na izborima pogotovo Srpska lista na KiM, gde su njihove horde glasale i po 10puta. A sto se tice tog potpresednika Srpske liste,pa zna se koji je to kriminalac, ali narod je zastrasen i ne sme ni da se izjasni.

  17. Da li je to nagrada M. Radoičiću za uklanjanje O. Ivanovića? M. Đurić napada autora teksta (V.J.) zbog teksta a ne zbog pominjanja M.R. novog člana Glavnog odbora Srpske liste?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.