Jeremić: Vučić se prizemno sveti legendarnom Đorđu Marjanoviću

Ostavite komentar


  1. Razumem ja da su Jeremiću bliža pravila života u Njujorku nego u Srbiji, ali bi ipak morao znati da se u Srbiji po živima nikad ništa ne imenuje. Izuzetak je bio naj-sin naših naroda narodnost i ostalih neimenovanih manjina (najbolji, najlepši, najviši, najteži etc.). Manite se politikantstva.

    1. A zašto misli da iza svakog postupka nekog ko se nekom ne sviđa stoji Vučiċ.Pa nije on svevišnji pa da svugde bude zastupljen.

    2. Па како можеш тако да лупеташ јадниче.Па Ђорђе Марјановић није у опозицији,да би га ова твоја багра толико мрзела.Ово није политика,ово је мржња према нечем што је поштеније и чистије,од ђубрета званог СНС.

  2. Sraman postupak vladjuce stranke ne samo prema Srbiji nego i prema ljudima u svim drzavama bivse Jugoslavije koju su odrastali uz njegovu muziku.
    Stvaraju iz nicega legende, a unistavaju pravu legendu.

  3. Djordje Marjanovic je svojim pjesmama sirio ljubav, sto Vucic nikad nece postici, ali zato uspjesno siri neprijateljstvo i razdor.

  4. Zašto budali nemožeš objasniti? Valjda zato što je budala. Ali ne možeš stalno ni ćutati jer će budala pomisliti da je u pravu.. e zato mrzitelji Srbije i ostala goveda marš u ćoše. Budite srećni što je Vučić na vlasti i glasajte za njega.. jer ako dođe neki drugi neće biti tolerantan. A ovi što imaju milione će oterati u slepce…

    1. Pa takvoj budali kao sto si ti se ne moze objasnit tko je AV.Cuj,budite sretni sto je on na vlasti,rece Vlada.Promjeni terapiju stari,vidis da ova nije ucinkovita!

  5. A Što vi Gospodo iz Opozicije na Spremate Deci Paketice
    Jeste situacija sa virusom
    Ali toliko se moze uciniti
    Ide Nova Godina
    Ide Bozic
    Pametnije bi vam bilo to nego izbori izbori izbori izbori

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.