Jeremić: Vučić sme u duel samo s kamerom

Ostavite komentar


  1. Definitivno treba napraviti duel sa Jermicem jer zaista mora covek i javno da bude izblamiran. Veruemo da ce predsednik naci vremena i za ovaj tv duel.

    1. Zasto bi trosio vreme na jednog potrosenog bivseg Tadicevog potrcka, koji je postavio takvo pitanje Medjunarodnom sudu pravde, da smo dobili svi najgori moguci odgovor?
      Vucic bi ga naravno razbio kao dete zvecku, jer je on mali, bezharizmatski deckic, fizicki kratkih prstiju, ali dugih kada je para u pitanju. U vreme kada nema besplatne kafe, on dobija milione dolara za navodne konsultativne usluge za 2-3 partnera, a radi se o predinvestiranju za koje se ocekuje povracaj ako on dodje na vlast.
      Kosovo je nazalost izgubljeno davno, pre svega izgubljenom etnickom trkom sa siptarima, ali su on i Tadic dali najveci doprinos ucvrscivanju tog gubitka i njegovom pravnom konstituisanju kao dela a ustvari zlocina u skladu sa medjunarodnim pravom. Vucic bi u duelu mogao samo da pokaze njegove hotelske racune, racune za avione i sl. pa da ga potopi, a tek zemljiste u Peruu, pa Ambasada u Nigeriji, sve samo mahinacije i sibicarenje. I sad on brani kao Kosovo….alo bre…On ce imati uskoro zanimljiv duel sa americkim sudom zbog koruptivnih sponzorstava i istrage koja se vodi u SAD. Ej ljudi nema besplatne kafe a kamoli rucka.

  2. Doslo je vreme da se Jeremic nadje pred kamerama sa predsednikom i da vidimo sta on to tako ima vazno da kaze ili da pita predsednika. A onda neka se spremi za pitanja upucena njemu.

  3. Zaobravlja Jeremic koliko ima putera na glavi i ne razmislja da bi se ovaj tv duel mogao lako obiti njemu o glavu.

    1. Majo botu pa nek onda tvoj vodja izadje pred kamere zajedno sa Jeremicem. Majo botu tvoj vladar ovako pokazuje ogroman kukavicluk. Reci to svojim menadzerima u centrali a ne nama citaocima Danasa.

    2. Ali zasto onda vise TV dueli ne postoje, mozete li nam dati vase misljenje o tome?
      Zar ne mislite da bilo bolje za nase celokupno drustvo kada bi politicari argumentima na RTSu suocavali svoje misljenja i stavovevo svim vaznim pitanjima za nasu zemlju i za sve nas kao jedan naror? Jalicno mislim da ovakvi napadim tipa one je izdajnik ne onaj drugi je placenik nas razjedinjuje kao drustvo i nama obicnom svetu nista dobro ne donosi.

  4. Nisam sigurna da je predsednik „patološka kukavica“ i da je opsednut to što Jeremić priča. Ima čovek važnija posla od bavljenja Jeremićem. Pridaje sebi previše važnosti.

  5. A kako ćemo da okarakterišemo jeremićevo bekstvo iz SAD u Srbiju, gde je došao ovde da nastavi svoju političku karijeru, baš neposredno pre nego što je krenuli istraga o korupciji njegovih najbližih saradnika. Zar je to puka slučajnost?!

  6. Jeremić posle gubitka na izborima traži način da podigne svoj rejting. Jasno je da svaki nastup sa Vučićem u najgledanijim emisijama svakom prija.

  7. Biti opozicija u Srbiji nije teško, takodje kritikovati vlast u najgledanijim emisijama još lakše. Ali voditi državu i donositi teške odluke nije lako.

  8. Stvarno nemam reci na ovu vest, Vucic za razliku od drugih ima iza sebe odradjen psoao koji nasi drzavljani i vide golim okom. Nemojmo umanjivati i ignorisati uradjen posao samo zato sto neko misli da covek moze samo sa kamerom na duel.

  9. Bezsmislice totalne, ne shvatam odakle mu to i takva ideja. Pa covek je uradio dosta za Srbiju i nema zasto da se plasi ili da ga je sramota.

  10. Pa za je moguce da neko nesto ovako izjavi… sramota stvarno. Covek iza sebe ima uradjen posao ,ja mislim da drugi ne smeju ni ispred kamere da izadju.

  11. Predsedniče,poslušaj ono što ti govore čak i tvoje bot grupi-devojčice : izađi na RTS tv-duel sa onima koje svakodnevno iz usta ne vadiš.Da se licem u lice propitate za zdravlje i članove porodica.

  12. Hahahha jao Boze, da li je moguce sta ovaj covek izjavljuje, pa ako Vucic sme samo ispred kamera sta vi ostali onda smete…. mnogo zalosna izjava za jednog obrazovanog coveka.

  13. Ja predlazem Vucicu da odvoji malo slobodnog vremena ako ga ima (jer za razliku od ovog sto proziva, Vucic danonocno radi), i da objasni u cetiri oka, sa jednim voditeljem i sa uzivo prenosom kako stoje stvari, mislim da se nece setiti vise nikada posle toga da mu ime spomene. Jer ce biti demantovan u svakom pogledu!!!!

  14. A Jeremic sme samo o drugima, a o sebi i svojim potezima, kradji i ostalo ne sme..

  15. Ako moze i ja da izjavim nesto za dnevnik.Botovi, MARS na dezinformer i ruzicastu, pa seirite kod onog gmaza i druga mu narkomancine!!!! Mars sa jedinog iole opozicionog portala!!! Jebo vas mali vuk!!!!

  16. Slatki su ovi botići, sami guraju svog šefa na duel a ne kapiraju da on prosto NE SME da se pjavi na tv duelu oči u oči.

  17. Jeremic je pokazao sta zna,pametnije bi mu bilo da cuti.Uspesi Vucica su evidentni,kao i rezultati na izborima.

  18. Bude li doslo do duela verujem da ce Jeremic pognute glave proklinjati dan kada je trazio duel

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.