Jeremić: Vučić strancima obećao da će potpisati nezavisnost, a ne sme

Ostavite komentar


  1. Da je bilo ko drugi ovo izjavio mozda bi i poverovao ali kada to ucini gospodin Jeremic onda sam smiren je shvatam da je to netacno kao i sve sto prica zadnjih nekoliko godina o bilo kojoj temi koje se dotakne.

      1. Nisam za Vučića ali nisam ni za Đilasa i Jeremića. Ovaj problem posmatram nestranački, Kako da izvučemo zemlju iz spoljnopolitičke kontradikcije?

    1. Vučić je odlučio da sedi na dve stolice, što ne može predugo da traje. Uspeo je da izdrži 8 godina ali dolazi vreme za opredeljenje – zapad ili istok, sa svim posledicama.

      1. Ovo posmatram strateški, bez opredeljenja. Sigurno je da me brine situacija u kojoj je naša zemlja. Brine me ta dvosekla pozicija u kojoj smo. Koliko pratim i opozicija bi vodila istu spoljnu politiku kao i sadašnja vlast. Kako da rešimo ovo u čemu smo?

        1. Evo zaokreta u spoljnjoj politici kada su osudili Lukasenka…sedenjena dve stolice ce mu doci glave…podcenio je proyivnike…nazire se prema kojoj strani se okrece,ali tu je druga strana koja kaze NJET…i tako u krug…i tako u ktug,vise nema argumenata i lazi,istroseni su…doslo vreme da polozi racune……

  2. Jeremiću, pa zar nisi rekao da će potpisati prošle godine, pa predprošle… i tako unazad do 2014. kad je Vučić izabran za premijera, a ti ni potpise nisi mogao da prkupiš, pa ti lakše bilo da kupiš stranku?

  3. Pa i treba da potpiše, Srbija je izgubila rat, potpisala kapitulaciju i to je to. Ko misli drugačije nek proda imovinu u Srbiji i nek se sa porodicom preseli na Kosovo. Pa kad Srba bude više od Albanaca onda možemo da razgovaramo o prisajedinjenju Kosova Srbiji.
    Do tada normalizacija odnosa, pomirenje i zajedno u Evropsku uniju. Jedino tako opet bez granica između Kosova i Srbije.
    A o Vučiću inače sve najgore!

    1. Ti nisi svestan sta pricas!To sto je nas napala veca sila i mi se branili ne znaci da treba da se odricemo dela svoje teritorije, bez obzira da li neke druge narodnosti ima na tom podneblju!I Nemacka je izgubila 1945 a toliko genocida su ucinili pa se ne odricu svoje teritorije. KiM je deo Srbije i uvek tako mora da bude, i niko nema pravo da se odrekne svoje teritorije, pogotovo ne zarad opstanka sto duze na vlasti!Narod Srbije ne da KiM a takvi kao ti su umanjini i to je dobro. Metaforicki receno sutra tebe kada bi neko napao kucu i porodicu jel to znaci da ti treba da potpises kapitulaciju i da predas deo kuce ili celu kucu?? Ne ide to tako, greska napravljena prema nama jednog dana ce se ispraviti a mi moramo ostati slozni i nepopustljivi i da ostanemo dosledni da je KiM Srbija!!

      1. A šta ćemo sa Vojvodinom? Srbi su Vojvodinu kao većinski narod posle rata oteli Mađarskoj 1919. I šta sad?
        Po tvojoj analogiji mađari ne treba da odustanu od svog dela teritorije i treba da teže da ga povrate po svaku cenu?

  4. a pred koliko ljudi to rekao sta ne napisete da ih bilo majne od 10. nebrojim one 6/7 ta ih dovukao sa sobom

  5. Na simpozijumu seksologa predsedavajući, da bi usmerio diskusiju u pravom smeru, postavi pitanje: „Ko to radi svaki dan?“ Javi se nekolicina. Onda opet pitanje ko to radi jednom nedeljno, pa mesečno pa godišnje. Na ovo poslednje pitanje skoči čiča i drekne: „Ja, ja, ja!“ Svi ga u čudu gledaju, a predsedavajući ga pita: „Dobro, čemu se vi radujete?“ Čiča opet kao iz topa: „To je noćas, to je noćas!“ Kad Jeremić jednom bude u pravu skakaće i vikaće kao ovaj čiča iz vica.

  6. Ti uopšte nisi kompetentan da pričaš o Kosovu.. tvoj učinak znamo svi …worldpresidentwannabe…

Ostavite komentar


Politika

Tamara Milenković Kerković, lična aehiva

INTERVJU Tamara Milenković Kerković: Verujem da će biti bar toliko pameti da se Dragani Sotirovski ne dozvoli povratak u politički život

"Iz Srpskog pokreta Dveri nisam izašla ni zato da bih prešla u vlast, ni u lokalnu ni u republičku, ni u drugu opozicionu stranku, a ni zbog toga što su Dveri izgubile parlamentarni status. Moj odlazak nije motivisan ni bilo kakvim mojim "liderskim" pretenzijama, jer ih nikada nisam ni imala. Odluka da posle osam godina izađem iz Srpskog pokreta Dveri za mene je bila teška ali i nužna", kaže u razgovoru za Danas Tamara Milenković Kerković, bivša poslanica i potpredsednica Dveri i profesorka na niškom univerzitetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.