Jeremić: Vučić tajno pregovara sa Tačijem

Ostavite komentar


  1. Ne treba Zapadu saglasnost Srbije za njihove planove, to su vec pokazali, sporazum treba Srbiji da bi se zastitili njeni interesi

    1. Nema u cega da ‘verujemo’, mi u Vucicevim lazima, prevarama i halucinacijama zivimo vec 25 godina!!!

  2. Za vreme Jeremiceve vladavine je proglasena nezavisnost Kosova pa je prema tome on poslednja osoba koja treba da se javlja povodom ovog pitanja.

  3. Kakve gluposti pa na sastancima Vucic je uvek javno izneo sve sto su se dogovarali.

  4. Vučić se sa Tačijem sastaje javno, a skim se sastajao Vuk Jeremić niko ne zna.

    1. Niti je koga briga! Nije Jeremic obilazio dobrovoljce SRSa sa Seseljem po ratistima ’93, nije bio slobin Ministar Informacija i nije dozivotni Predsednik Srbije! A, mozda nam ti znas sa kime se sastaje i sta pregovara tvoj miljenik ovih dana? Tajanstven je k’o smrt!

  5. Kad tako insistiraju na obavezama koje su ovi „sa tonom putera na glavi“ preuzeli potpisom što ne insistiraju da Albanci ispune svoj deo o formiranju ZSO?

    1. Kad komentarises, prvo procitaj clanak, sve ti je gore objasnjeno. Taci, Vucic i Haradinaj su politicki ‘sijamski blizanci’, ako zadavis jednog, zadavio si svu trojicu. Njih samo interesuje glumljenje pregovora i ostajanje na vlasti, … inace, sud, … i u Hag!!!

      1. O cemu Vi covece pricate! Pa ko pokrece ZSO, zapad sigurno ne, ali moze se reci da se tome Vi radujete.

  6. Pretpostavljam da je Thaqi objasnio Wolfu da je Kosovo sveta albanska zemlja, takoreći njihov Džerusalem.

  7. Ti Jeremiću spolja deluješ kao mali moderni evropski političar, a u stvari si naša džepna radio-Mileva! Malo istine, malo dodaš. Sigurno je da ima tajne diplomatije oko Kosova, u kojoj učestvuje i Vučić. Ali će valjda znati kako da se postavi u tim susretima. Uostalom, srpski narod je taj koji će bilo kom političaru na kraju dati zeleno ili crveno svetlo. Za ovakav ili onakav dogovor. Vučić, kakav je takav je, sigurno neće dozvoliti da u istoriju Srbije udje kao prvi kvisling posle Nedića. Zato prijatelju, batali cinkarenje, sedni i napravi ekonomski i politički program, aktiviraj se malo na lokalu, dodji, vidi kako živimo. I spremaj se za izbore. Neće ovaj narod nikoga svrgavati i postavljati već glasati i izglasati.

  8. Pa sta cemo sad? Vucic javlja tacno u Americi sam trebalo je da se sretnem sa ( neprijateljem srpdkog naroda kako on govori) Sorosem ali me je ispalo zbog toga sto me je odbila Merkelova. A Vi koji ga volite pogledajte isyinu ali trezveno pa komentar. On sebe hvali. On ja pa ja. On postoji drugi ne postoje. A nasa sadasnjost, buducnost nije bitna. Bitno je Ja pa Ja i Vi taaakooo je.

  9. SVE SE ZNA
    Pre više od tri godine „Koreni“ su objavili briselski sporazum koji je potpisao Aleksandar Vučić. Taj sporazum ne bi potpisao ni jedan normalan Srbin. Na kraju je pisalo da će Vučić priznati Kosovo kao nezavisnu državu i to zajedno sa Srbima. Predaju Kosova je izvršio dana: 30. juna 2015. godine u 22h i 54 minuta. To je ona noć kad’ se valjao u Briselu, ili ono jutro kad su Albanci u znak slavlja posekli borovu šumu sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. I šta tu sad nije u redu!? NIJE U REDU ŠTO NIKO NE KRIVI VUČIĆA ZATO ŠTO JE PREDAO KOSOVO ALBANCIMA I STVORIO KOSOVSKI PROBLEM!!!
    Kažu teško stanje! Da, to je tačno. Ali to teško stanje je stvorio lično Vučić sa njegovim pomagačika, koji moraju definitivno i odgovarati za to zlo. Sve ostalo je demagogija, lagarija i dalja obmana naroda. Znači njih čeka sud za to, jer svako mora da odgovara za svoje postupke! Pored organizovane izdaje i pljačke Srbije, Vučić je stvorio stanje anarhije i zabranio slobodu izjašnjavanja u Srbiji. Kritika i istina nisu dostupne javnosti.
    Mi pamtimo onu njegovu rečenicu u K.Mitrovici kad’ se obratio Srbima: „Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. Samo je to dovoljno da sud donese presudu za Vučićevo doživotno robijanje!!! A šta ćemo sa kršenjem Ustava Srbije? To je ključ izdaje koji niko ne pominje! Gde vam je istina o ovim događajima?
    Bojim se da će Vučić da zaboravi i te njegove floskule oko „razgraničenja“ sa Kosovom. To jedino znači, javno priznanje kosovske granice na teritoriji Srbije. Takođe i njegov „kompromis“ traži granicu između Albanaca i Srba u samoj Srbiji. I jedno i drugo je štetno za Srbe. A takse!? Pitam! Zašto Vučić ne uvede takse Albancima na 10 godina, ili trajno? Zašto ih štedi? Pa da čuje koja će pesma da se peva. Ili zašto Vučić ne dovede Ruse u Srbiju i da prekine te izdajničke razgovore o statusu Kosova. Za Srbe su mnogo bolji Rusi nego arapi, Evropa i Albanci. A Albanci dok ih vide pobeće će preko Prokletija. Ako treba Kosovo da se izgubi, onda ga pokloni Rusima na 30 godina. I ono osta opet srpskoj deci. Da, da…
    Svi srpski problemi bili su za Vučića samo velika inspiracija i šlagort za uništenje i Srba i Srpske države. Taj izdajnički zadatak Vučić je oberučke prihvatio i u celosti ispunio. Pandam tome, on nije rešio nijedan srpski problem, ali ih je stvorio dosta. Još ako se svemu ovome dodaju Vičićeve stalne pretnje, stalne laži i obmane naroda, proizilazi samo jedno, Vučiću čuvaj se i suda i naroda … Toliko…

    P.Sajdžo Bogutovac.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 6

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.