Jeremić: Vučić u pregovorima o Kosovu ne može da postigne ništa za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Jao bre, covek mora da razmisli pre nego sto izgovori. A kako onda moze da se nesto postigne? Pomirenjem Srba i Albanaca? Aha, prvih 600 godina je islo tesko, ali od sada ce ici mnogo bolje i lakse. Pitajte doticnog ako ne verujete.

    1. V.Jeremic polu/srbin, polu/bosnjak (majka iz porodice Pozderac) je postao veci katolik od Pape, odn veci Srbin od AV i Seselja. Najbolje je da ovaj batali politiku i posveti se razvoju turizma u okolini Beograda.

  2. Jeremic bi da ponovo obrce stolove, zdere prasetinu, ide u UN i da pali ambasade i granicne prelaze…

    1. Ambasade je palio tvoj duhovni vodja a i granicni prelaz i carinu je 2013 uspostavio sa ortacima iz Pristine? Druskane, pobrkao si neke stvari s nekim predmetima i sa nekim licima? Mora da si bio sa slinom na studije ili ti je mozda on pisao doktorsku disertaciju?

      1. Pa normalno da se i tada borio da nešto uradi dok su ovi isti sve puštali niz vodu, i samo potpisivali i pečate i prelaze, a bile su blokade i paljenje prelaza na KiM u vreme ovih žutih. Da nije Vučić tada došao na vlast KiM bi odavno bila i formalno priznata od Jeremića, Đilasa i Borka i Tadića naravno. Ne znam samo ko je do tada lagao narod, a ko danas laže ili govori istinu koja nije tako sjajna. Nego da uradimo šta možemo ako možemo nešto koliko toliko da dobijemo od te teritorije. A što se ovih žutih tiče samo se džaba nadaju da će ikada sesti u fotelju. Oni, nikada.

    2. Ne, nego ce da crta granicu Srbije na liniji Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, kao tamo neki.

      1. Ne Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica nego od Triglava do }ev]elije, Marko moj, kao što je već dvaput i bilo.

  3. Jedino Jeremić i njegove „uličarske“ kolege Đilas, Trifunović i drugi koji čine SzS (jer ne razumiju, jer ne žele da razumiju, jer ih to ne intetesira) ne uzimaju ozbiljno zvanične stavove Srbije o bitnim pitanjima za sve građane Srbije. Njima je samo stalo da na NEDEMOKRATSKI dođu do vlasti i da opet nastave haračiti javna sredstva.
    Poznati stručnjak za arbitražu, bivši političar, a sada „uličar“ Vuk Jeremić bi opet pokrenuo arbitražu zbog taksi od 100% JER ON GARANTIRA ZA SRBIJU POZITIVNO RJEŠENJE, KAO U SLUČAJU JEDNOSTRANOG PROGLAŠENJA DRŽAVOM tako zvanog Kosova.
    Ovaj Jeremić stvarno misli da su Srbi glupi i da imaju kratko pamćenje.

    1. Pa kako nemaš kratko pamćenje kad se ne sećaš šta je tvoj idol radio 90-tih i kako nas je „usrećio“

  4. Mudro zbori Jetemic. Konacno. Srbiji su potrebna nada i vera u bolje sutra, jednaka prava za sve, postovanje zakona, skladni odnosi sa komsijama i tu Jeremic i opozicija treba da traze svoje mesto. Nacionalizam, mrznja, sovinizam, uskogrudost,, nepostovanje vladavine prava, korupcija, kriminal, kontrola medija i kradja izbora su Vuciceve discipline i zato je Srbija parija Evrope.

    1. Eroljube,vidimo se na šetnji,samo da ne pada kiša,ako pada zabij se u mišiju rupu i odatle kevći na Vučića a sliku ovog hoštaplera stavi pored sebe pa mu se kuni.

  5. Dobro bre Jeremiću,ti si gori od svih onih koji mrze ovu zemlju,mnogo si gori pre svega od onih koji nisu u Srbiji.Kako te čoveče više nije sramota i sebe i svih oko tebe,zar je moguće da si toliki hoštapler i prodana duša.Imaš li ti uopšte morala,obraza…stidi se ako uopšte znaš šta to znači.

    1. Da li bote imas nesto konkretno da napises osim ovih besmislica? Jeremic je 10 puta obrazovaniji od vodje tvoje sekte koji kao i svi botovi nista ne zna osim da vodi non-stop kampanju. Niti je vucic sta uradio niti doprineo osim sto je osigurao sudske procese protiv sebe, svoje familije i kampanjona. Da ne pominjem da ce se botovi morati da odgovore kako su bili placeni da piskaraju po portalima. Taj dan se blizi „boto“.

      1. Evo imam ja… Taj dan možda i dođe da od ove vlasti odgovara svako ko je zgrešio, ali će pre tog dana doći dan kada će ova ljiga da objasni odakle mu milioni, a i onaj njegov pajtos takođe.

  6. a dosta mi je i ove baba vange, koji sve zna, a sve sto kaze pokaze se kao netacno. jadnik.

  7. Важно да си ти много постигао на КиМ само на штету Срба! Како те није стид да неком другом било шта приговараш?

  8. Jeremiću, što se tiče izbornih uslova, trebalo bi da budu isti kao 2012 g, kakve ste vi kao vlast imali prema opoziciji koja vas je pobedila tom prilikom. Najgora i najpoganija kampanja prema opoziciji, ali to i danas radite, ista vam je politika i kampanja, zato ćete biti večiti gubitnici. Nemate politiku, samo o Vučiću govorite… O sebi pričajte malo, batalite se Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.