Jeremić za zabranu prodaje zemljišta strancima

Ostavite komentar


  1. E kada nam to kaže uništitelj Srbije onda je to više nego licemerno,svima je nama poznato da je Jeremić zajedno sa svojim DS-om prodavao našu zemlju.

  2. Samo neka on drži ruke podalje od Srbije,jer Srbiji zaista ti kojima je Srbija rezervna opcija ne trebaju.Samo dalje od nas.

  3. Nezavisno sta ko misli o g. Jeremicu, mora s priznati da je vrlo dobro poceo. Ovakav pristup ce biti nagradjen, I u Sumadiji ali posebno u Vojvodini. A, ruku na srce, ima dosta logike u nekoj kontroli prirodnih resursa.

  4. Dosta nam je tvoje diplomatije a sve vreme bi da nam zemlju daš na tender drugima.

  5. Opet pocinju prazna predizborna obecanja i to od strane coveka koji uopste ni ne zna da sprovede tender. Od njega samo cujem kritike drugih, a ne ozbiljan plan i program za razvoj Srbije u ekonomskom, politickom i pravnom smislu.

  6. Osnuje firmu, registruje je u APR-u i kao domaće pravno lice može da kupuje šta hoće.

  7. Da je Jeremić uspeo da pobedi na izborima u svetu ne bi se ni setio nas, a sad je došao da prodaje svima maglu kako bi se dočepao neke fiunkcije.

  8. Nisam ni sumnjao da će turbo-demagog da prati bilo širokih narodnih masa. Sledeći predlozi su mu ukidanje vakcinacije, i zabrana letova iznad Srbije zbog chem-trailsa…

  9. Za Srbiju , oslonac na poljoprivredu i jeste jedini izlaz, jedini način za napredak. Misim da taj princip primenjuju mnoge zemlje. Mi nikad nećemo doći u ravan sa Evropom što se tiče industrije pa je besmisleno što sadašnja vlast radi. Glavna snaga Srbije se gura u ponižavajući položaj.. Podrška Jeremiću za ideju.

  10. Nije on za zabranu prodaje, već za zabranu prodaje bez tendera, razlika je velika.

  11. Jeremić se uživeo u ulogu a očigledno je da je na račun građana četiri godine životario u Americi.

  12. Jeremic porucuje "ako glasate za mene, onda cete dobiti to i to". To se zove ucenjivanje naroda. Treba da nam bude jasno da ni u kakvom slucaju nece on nista uraditi.

  13. Ovog coveka nigde nije bilo, sad je odjednom postao dijamant margarin , u sve se mesa. A najvise tamo gde mu nije mesto.

  14. Sada se zalaže za zabranu, a jedva čeka da preuzme vlast kako bi se odužio svojim nalogodavccima tako što će im dati državnu zemlju. Ranije je obećavao, ali sada se kompromitovao i pokazao svoje prave namere. Stvarno ne vidim zašto bi neko glasao za njega.

  15. Toliko o Jeremicevom poznavanju ekonomije Srbije. Ulaganja iz inostranstva su bitna koliko i nasa, treba podrzati ulaganje stranaca ako ce to omoguciti da selo opstane i da mladi ostanu na selu i da imaju dovoljno za zivot

  16. Morace AV umesto pomocne policije da smisli nesto drugo kako bi u predizbornoj kampanji pozaposljavao botove koji po medijima "smisljaju" komentare protiv opozicije i opozicionih kandidata. Zasluzili su. Da li im vlast SNS isto boduje napisani komentar i "lupanje" pluseva i minusa /ipak ponkad treba i procitati tekst/ i odvoijiti ironiju i podsmeh, od ozbiljnog komentara. Nije ni to lako.

  17. Potpuna je laž ovakva izjava Jeremića. Niko ne daje zemljište bez tendera! Kao mlad poljoprivrednik uverio sam se da je u Vojvodini, u srednjem banatu, arapin kupijo zemljište upravo putem tendera koji je raspisan. Zato ova izjava Jeremića je laž.

  18. On i njegovi žuti su je prodavali strancima. Sada zemlja se prodaje ali sa tenderima, jel zašto bi zabranili da nekom da kupovinom zemljišta izgradi fabriku u kojoj bi radili naši građani. Jeremić i njegovi su rasprodali, u dvanaestogodišnjoj vladavini sve, i to bez tendera. Uzimali su je njihovi tajkuni poput Miškovića, Ceptera…kao i lopovi poput Šutanovaca, Petrovića…

  19. Kadje je sa EU sklopljen Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju famozni SSP Jeremic i cela Vlada DS i SPS su slavili kao da je sklopljen sporazum stoleca, a ne "trange frange" ugovor kojim se predvidja i prodaja zemlje strancima. Tad se Jeremic ponosio ugovorom jer je on kao toboze ministar Spoljnih poslova zasluzan za potpisivanje "trange frange" ugovora, sad mu je dobro doslo da manipulise sa istim jer mu secanje ne seze ni pet dana unazad, pa sto je rekao pre pet dana danas ne vazi, a isto ce se desiti i sa poljuprivrednim zemljistem Koje sad brani.

  20. Izgleda da su bot vojnici shvatili ozbiljno kampanju! Vreme je za pauzu, kafu i sendvič. Koliki je potreban broj dnevnih komentara na tekstove u novinama da bi se dokazali ili sačuvali svoje radno mesto?

  21. Prvo ste ti i tvoji tajkuni izotimali od seljaka, a sad praviš Robin Hud koji će da ih štiti…pa mi se kopčamo na leđa jel?

  22. Ovo je tema na kojoj botovi nemaju odgovor
    Ja stalno postavljam pitanje na koje nema odgovora i cak ne sme ni urednik da ga dozvoli a to je:
    Zbog cega investitor Tenis nema namerfu da zida farme svinja ni u jednom selu gde je vecinsko stanovnistvo :Madjarske,Slovacke,Rusinske,Hrvatske,bunjevacke ,rumunske nacionalnosti niti u Sajkaskoj gde su Srbi starosedeoci vec sanmo u kolonistickim mestima. Objavio je Nameru da zida farme u Apatinu Odzacima,Secnju,Plandistu Calmi,kovinu okolini Kikinde,Zrenjanina .. Da li toneko za majke mi investiracu vraca Podunavskim Svabama oduzetu imovinu1945 bez dinara.Sve mirise na to i veliku ljubav sadasnje vlasti prema Nemackoj drzavi i vlasti. I zbog cega se ne stimulisu farme goveda koje kao nusprodukt daju velike kolicine organskog djubriva koje je neophodno ako se zemlja navodnjava a svinjske farme proizvode neekoloski i otrovan otpad

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.