Jeremić: Zastava Kosova ih ne pogađa

Ostavite komentar


  1. Zastava je manje vise problem, mnogo je veci problem to sto je Jeremic senilan, pa zaboravio na donesenu Rezoluciju o Kosovu u Njujorku, za vreme njegove funkcije ministra spoljnih poslova.

  2. Ne brine me mnogo izjava Jeremica, ionako je on bio diplomata koji nista nije uradio za Kosovo, sada ne mozemo 2x nista da postignemo, postici cemo nesto, jer je to njegovo nista bilo bas veliko nista!

  3. Jeremicu, zar imas hrabrosti da se oglasis? Zar nemas ni malo stida da pricas o Kosovu koje ste ti i tvoji „partneri“ prodali???! I sada ocekujes da se predsednik Aleksandar Vucic ne pojavi u Parizu?! A gde si bio da pricas o toj zastavi pre 10 godina?!

    1. Zastava samoproglasene republike nije bila kacena po Parizu pre deet godina i takozvana republika Kosovo je bilo predstavljeno sa zvezdicom koja je ukazivala na Rezoluciju 1244.
      Nisam siguran da se ta praksa odrzala sa trenutnom vlascu koja se grli sa njihovim predstavnicima po skupovima.

  4. g.Jeremicu, Vi ste ucinili najgoru gresku prema Srbiji i srbskom narodu, kada ste odgovornost po pitanju KiM iz SB UN-a preneli u Brisel!!!!
    Zato Vi nebiste trebali o nikome ni reci da prozborite, vec da se STIDITE i da se IZVINETE sopstvenom narodu za to sto ste ucili!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.