Jeremićev štab neće reagovati na Srbljanovićevu

Ostavite komentar


  1. Nema visprenije zenske od Srbljanoviceve! Svaka cast i podrska! Neko mora poceti da cisti i preuredjuje Augijevu stalu od Srbije! A ima nas, i svi smo za Sasu, za cast, postenje, kulturu i strucnost!

  2. Ako je Jeremić bahat, kakvi su bili SPS i radikalni jurišnici, devedesetih ? To Biljana zna, baš kao što svi znamo. A znamo i kakvi su sad, i to Biljana zna. Ne znamo, samo, koji je razlog da i 2017. bude motivisana za likove iz prošlosti, tako što je naročito nemotivisana za kandidata iz opozicije ? Opskurno, lični ?

  3. Glupost, kada se instalira adblok, blokiraju se SVE reklame, a ne samo Jeremiceve, sto je i poenta adbloka. Cudno je zasto Biljana nije imala adblok vec instaliran da izbegne svo ostalo reklamno djubre a ne samo Jeremica…

  4. Napad Srbljanovicke je odlicna okolnost za Jeremica. Juce mu je zbog nje, rejting porastao za 5%.

  5. Cim Jeremic smeta ovima i ovakvima to znaci da je odlican kandidat. Radikali i ldpovci su na istoj strani. Sve je jasno.

  6. Ona je potpuno u pravu, samo nedovoljno ostra i kriticna. Prvo, Pozderac je iskreni SPS bio i ostao. Dalje, sve je prevario pricama oko nekih stranih skola, a zapravo ima samo koledz-visu skolu od 3 godine i to je bukvalno sve. Mada ni nju nije nostrifikovao u Srbiji, pa se moze uzeti da je srednjoskolac. Sve ostalo su samo neistine koje smislja njegova privatna firma sa jednim zaposlenim CIRSD. Naravno, on nema zanimanje, poziv, radno iskustvo, radno mesto, samo je ostalo od onih 7 miliona dolara iz srpskog budzeta

  7. a hoće li novina Danas da reaguje, pošto je oplela i po "novom tijaniću"?
    ili je OVO vaša reakcija?
    i zašto brate mili ne objavljujete komentare, je l dotle došlo?

  8. Srbljanovićka je odavno prolupala, to je poznata stvar. Da li joj smeta i Vučićava agresivnosti koji je non stop na svim medijima, ne reče ništa o tome.

  9. Са овом женом ,списатељицом,није тешко манипулисати.Исти разлог као и за Чеду.

  10. Бескрајни бели круг а њему:бело.Тја.Може и бјело.

  11. Jeremića namerno podmeću ,režimski mediji kako bi razvukli Jankoviću glasove.Nije samo Biljana primetila,bezosećajnost,bahatost i populizam u liku Jeremića,to je uvudela cela pismena populacija Srbije.Svaki dobronamerni čovek koji želi istinsku promenu u ograničavanju ovog divljanja Radikalski naprednjaka ,radi boljitka svoga pokoljenja ,na budućim izborima za predsednika drž
    ave treba da okruži Jankovića.Ne očekujem bog zna koliko napredka jer će Jankovića blokirati nacionalisti iz skupštinski klupa koji su u većini,ali će se omogućiti bar javna diskusija nezakokuljena kao što se to sada radi u svakom segmentu.
    Uvek je neko drugi kriv,već 6 godina se baca drvlje i kamenje na "žute" a ni jedan žutać nije u zatvoru,zato što ih je puna navodna "Napredna",i stalno gazda poteže adut,"ONI SU BILI LOPOVI,A RADO IH PRIMA U ČLANSTVO"
    Narode,narode zar si slep ,sačuvaj bar pokoljenje ako sebe ne možeš.

  12. Otkud se ona tako dobro poznaje sa Jeremicem? I ko je taj opasan Mali ? Malo preciznije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.