Jeremiću potrebnija koalicija nego Jankovićevim biračima

* Stojanović: Obojica očišćena od "balasta" DS, u slučaju saveza Jeremić sigurno u gradskoj skupštini * Mladenović: Prihvatili su uloge koje su im dodeljene na osnovu rezultata predsedničkih izbora
Ko će više profitirati od eventualne saradnje buduće Jeremićeve stranke i PSG Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. E ovo je najsmešnije što sam ikada pročitao. Imaju jedan drugog pa neka se vole, mogu i Tačija da pozovu

  2. Ova koalicija je pun pogodak. A onima koji pricaju o Taciju, on je vec u koaliciji, ali sa Vucicem. Beograd ide opoziciji, osim u slucaju otvorene kradje, a to ne bi savetovao naprednjacima. Ne mogu se izboriti ni sa roditeljima u osnovnoj skoli a kamoli sa gradjanima Beograda!

  3. Mislim da bi fokus trebao da nam bude sta je potrebnije gradjanima, vi iz danasa ste ove i doveli vreme je da prestanete da im pomazete.

  4. Ja stvarno ne znam sta se ovde desava. Kako se ne secate Jankovica iz doba JUL-a? Jankovic je novi Vucic a mozda i gori. Jeremic jedini ima sansu ali krajnje minimalnu jer i on je dugo bio na vlasti! I dalje biramo manje zlo i i dalje slabo ucimo na greskama i zbog toga nam sledi najstroža kazna. Ne znam da li je bas to zasluzno, verovatno jeste, ali mi je ipak i dalje jako zao sto smo slabici i sto ne cenimo sami sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.