Jerinić (ZLF): U Srbiji na svim nivoima vlasti ista koalicija, to je rezultat bojkota izbora

Ostavite komentar


  1. Niste primetili da se takvi isti „izbori“ održavaju već 12 godina i da su rezultati isti?

  2. Podrška, svi na izbore imamo za koga da glasamo, podržimo mlađu generaciju koja se bori za promene u društvu.

  3. Da, bojkot pre četiri godine kao rezultatat ima tragediju. Tada smo poslušali opoziciju i eto. Sada onaj koji je pre dve godine išao da se dogovara sa Vučićem o svojim i tuđim mandatima opet zagovara bojkot. A tada je opozicija imala značajno veće šanse nego u decembru 2023. Na svake dve godine kao da se miniraju beogradski izbori.

  4. Jel možemo malo da se vratimo u 2012., 2013., 2014… Tada su svi složno naseli na DB podvalu „da ovi odu a da se oni ne vrate“, a posle toga na slične podvale „svi su isti“ i bojkot i ne učestvovanje na izborima! Uništene su infrastrukture stranaka koje su znale kako se pobeđuju radikali i potpuno im je sve prepušteno. Sad se neki novi političari setili da treba da imaju infrastrukturu i da prerastu u stranke sa odborima u svim gradovima i selima! Malo kasno, ili bar jako teško jer su se ovi učvrstili organizaciono i finansijski u svakoj mesnoj zajednici. Dugo ćemo plaćati ceh „belih listića“ i uništavanja Demokratske stranke!

  5. Vi kao pravnik trebalo bi da znate šta znači „dogovor“.Vi ste ga prekršili.Oni koji „bojkotuju“izbore,poštuju dogovor.Toliko o tome.Inače i vas i one koji bojkotuju izbore nije briga za narod-glasače u Srbiji.Kada budete osluškivali narod iz koga potičete,tada ćete moći nešto da uradite.Do tada,nema naroda na izborima i nema vas.

  6. I pre bojkota je bila ista koalicija na vlasti.
    Lokalni izbori su besmisleni, trebalo se boriti za parlament.
    Mantre „Svi su isti“ I trebaju nam “ nova lica“ je dovelo do toga da nemamo validnu alternativu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.