Jerkov Bošku Obradoviću: DS neće dozvoliti da Obradović disciplinuje njene članove

Ostavite komentar


  1. Susedka, vrati se u LSV sve ti je oprosteno, gde ces sa Obradovicem u koaliciju?
    DS je na aparatima…bojkotom cete je sahraniti!

    1. Ne znam koga sam uvredio komentarom koji niste postavili. Ali probaću ponovo. Aleksandra, DS nije tvoja izvorna stranka, pa da ti sada pričaš o „vašim“ tradicionalnim vrednostima. Ovo je vreme ujedinjavanja protiv autokratije. Ne mogu da verujem da DS vidi desnicu kao veću opasnost po Srbiju od ovih političkih i ljudskih poluproizvoda zvanih SNS. Ja puno putujem po Srbiji. I siguran sam kada kažem da većina u državi ne vidi Srbiju u EU. Jer ko normalan sa ovakvom ekonomijom želi da uđe u savez sa jaćima od sebe? Da bi im bio roblje sa 30.000din platom zauvek? Ne, draga, prvo treba podići svoju ekonomiju, pa onda u savez.

  2. DS nezna kud udara, vreme je da se odvoji DS sa jasnim evropskim vrednostima

  3. Strahota i licemerje. Zar nisu i vaši članovi to isto činili Bošku?
    Hoćete da budete glavni u šarenoj Srbiji a nemate više kapaciteta već tražite prvenstvo na konto stare slave. Neće da može. Pustiće diktator još dublje korenje pored vas. A vi nastavite da se svađate i olakšavajte ljudima kad pakuju kofere. Ako ih muče emocije, bar će savest da ostane čista

  4. Jel imate vi stranačke organe? Jel rekla stranka da se ide u bojkot? Sta tu nije jasno? Postujte odluke svoje stranke. Ako vam se ne svidja, istupite. To je demokratija. Ponasate se kao razmazena deca.

  5. Neki DS clanovipokazuj prezir i otvoreno prozivaju Boska Obradovica zadnjih dana…neka mi neko objasni da li je to orkestrirano…Jesic,Sutanovac,Milojicic…kao i gospodje poslanice a Jerkov evo danas!Kako to da vi iz DSa ste zaboravili ono”istorijsko pomirenje”sa Dacicem i SPS-om 2008.!Od tada je krenuo vas sunovrat…da ne kazem od smrti Zorana Djindjica kome niste dostojni ni ime da pomenete!Da bi ovo drustvo naslo put ozdravljenju,vise nego ikada je potrebna NOVA politicka organizacija,sa ljudima koje niko ne poznaje i koji ce krenuti u napad protiv SVIH danasnjih politicara,poltrona,j*jara,interesnih grupa,parazita….navijaca,lopova…sindikata…protiv bagre koja se namnozila i drzi nas u saci evo 75 godina…a zadnjih 30 u ludilu,bedi i haosu!

  6. Gospodji Jerkov kao glasač DS-a od njenog osnivanja predlažem da se vrati kod Čanka. Tobože polemiše sa Obradovićem a suštinski osporava odluke DS-a u želji da bude doživotni poslanik.

  7. Tesko je posle 20 god.poslanicke plate pocinjati da se radi nesto drugo zato toliki protest protiv bojkota .Sta rade radnici koji ostaju bez posla,traze drugu,tako i gospodja jerkov radite neki drugi posao dok se ne vratite u parlament,a i tamo ste dosta bili pa dolaze i neki novi ljudi necete valjda penziju da docekate kao poslanik.

  8. Po meni bojkot svakako!
    A vi opozicijo imate mnogo veći problem za rešavanje umesto što se međusobno svađate i napadate

  9. Kvalitet i prednost Dveri je baš to što ja anti EU,što je izrazito srpska i što nije ucestvovals u izdaju i pljacki Srbije za vreme vladavine žutaca i nikada nije koketirsla ss AV!

  10. eto šta se desi kada u svakom mandatu skupštine šaljete iste ljude tamo. ovi su se toliko slepili sa skupštinskom platom da o ni čemu drugom ne razmišljaju nego samo o tome da li će oni ostati bez plate. DS kada sledeći put izađe na izbore treba 100% da promeni ekipu u skupštini jer ovi očigledno misle da su vlasnici mandata u skupštini.

  11. Uh Aleksandra…Naravno da DS nece prihvatiti disciplinovanje clanova od strane drugih stranaka, samo ne znam zasto je ocena ponasanje pojedinih clanova DS nedozvoljena! Svako valjda moze da oceni ponasenje politickih predstavnika, pa to je valjda demokratija! Simptomaticno je sto najzesce reagujete na ponasanje Lutovca i ovih iz SzS, bas su vam trn u oku! Zar ne bi bilo bolje da to ne iznosite javno, jer su odluke organa drugacije od vaseg misljenja, ovo i sam Sutanovac potvrdjuje, nego u okviru stranackih organa. Dakle javno se iznosi misljenje stranke, zato i jeste u stranci, a u okviru organa ono sto vi licno mislite! I dajte radite na tim aktivnosti pre i posle bojkota, pustite prepucavanja, ipak ste potpredsednik DS-a, sem svadje, bilo bi dobro i nesto konkrentno da se uradi!

  12. Ne treba vama protivnik,vi ste sami sebi protivnici.DS nikad nije bila za nacionalne interese i kad pogledate vecina svih stranaka je po istom receptu.Ne znaju sta je to nacionalni interes,svi bi da se tek tako odreknu 17% svoje teritorije sto ne bi ni jedna drzava u svetu uradila,a oko 200 ima slican konflikt.Nisam clan ni jedne stranke nikad bio ali boli kad vidite kako je samo gramzljivost svima vazna.Sve bi da rasprodate radi svojih interesa i zato ne znam sta ce biti sa Srbijom koju jedino oibicni gradjani vole.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.