Jerkov: Država odbija da donese zakon o nestalim bebama, roditeljima nudi 10.000 evra

Ostavite komentar


  1. Mislim da su price o nestalim bebama vesto osmisljena podvala kreirana u necijim bolesnim glavama a onda poturena unesrecnim roditeljima, koji su izgubili bebe. Svakom od njih ce biti prihvatljivija prica o kradji i prodaji njihove dece od smrtnog ishoda. Cak i najmanji tracak nade, jaci je i lepsi od surove izvesnosti. Da li postoji makar jedan roditelj koji je pronasao svoje “ ukradeno“ dete? Nisam cuo za takav slucaj. Drzava, umesto da zauzme cvrst stav, pokusala je cutanjem i olakim prelazenjem preko ovih glasina da se, na oportunisticki nacin, dopadne sirokim masama. Zato danas, ne znaju kako da rese problem koji narasta i postaje sve veci i veci. A, ustvari, radi se o tipicnoj srpskoj aljkavosti. Umesto da postoje striktne i tacne evidencije i procedura sa dokazima, deca su zavrsavala na neobelezenim mestima i po kontejnerima, po sistemu, sta ima veze, mladi ste dobicete drugo dete itd.itd. Divim se nekim sluzbama u stranim drzavama gde se precizno navedeni podaci i dokazi cuvaju i po pedesetak godina.

  2. Misle ovi na vlasti da je novac dovoljan da im zapuše usta… uskoro se rastajemo od vladajuće stranke… iz dana u dan sve više propadaju i moralno i politički

    1. Nuditi pare za preminulu novorodjencad je ispod svakog nivoa i to je najveca greska aktuelnih vlasti. Ali, prihvatati novac na ime „reparacija“ za nesto sto se nije fdesilo predstavlja jos vecu mizerniju. Cak i vi, kao nevazna licnost koristite temu navodno mnestalih beba u politicke svrhe. Smatrate da ce to pomoci vasim „mesijama“ da dodju na vlast. Unapred Vam govorim, razocaracete se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.