Jerkov (DS): Opozicija treba da prihvati ponudu Evropskog parlamenta za posredovanjem

Ostavite komentar


  1. Samo se vi pravite pametni pa mu dajte legitimet svojim prisustvom na izborima koje ce gradjani, oni koji glasaju za opoziciju da bojkotuju. Kad budete dobili 2% na predstojecem glasanju nemojte da kukate sto ce av i ekipa buldoga oko njega da vas ismejavaju kako nemate podrsku gradjana.

    1. Pa šta ako DS dobije i 2%. Mnogo je važnije od toga držati se principa koji su decenijama činile ovu stranku drugačijom (boljom) od drugih. Zar nije najnormalnije da prihvatimo pomoć EU u posredovanju. Time ćemo dobiti jasnu podršku EU, pa iako ne izađemo na predstojeće izbore, koje će nazadnjaci glatko da dobiju, barem imamo nekakav postignut dogovor u kojemu su učestvovali predstavnici EU. Bojkot ne znači staviti prst u uvo i čekati bolja vremena. Bojkot znači aktivnu borbu u kojoj EU treba da odigra najznačajniju ulogu.

  2. A zasto se ti lepo ne vratis kod Canka i sve u redu… Bice ti zahvalna sva opozicija u bojkotu, a povedi i Comicku, Balsu i ostale poslanike DS kojima je postala profesija da budu poslanici, a ulagivanje strancima zadovoljstvo… Gde je bila ta EU dok je Vucic uvodio i sprovodio diktaturu poslednjh 7 god. Zasto od njih sada ocekivati da ce nesto uraditi za Srbiju i gradjane kada jos uvek velicaju Vucica i od njega ocekuju resavanje KiM ati i drugari im trebate u Skupstini zbog toga, a ne vasih intelektualnih, strucnih ili moralnih i demokratskih vrednosti kojima inace „zracite“. Zracicete jos vise iz Cankove stranke i uradite to brzo!

  3. Gle čuda! DS ponovo dezinformiše građane o izbornim uslovima.Šta bi sa bojkotom?
    Posle se čudite kad dobijete 2% na izborima.
    Svima je jasno da DS-ovci mnogo vole lovu!!

  4. Opozicija je resena da bojkotuje izbore i na taj nacin sakrije koliko malo glasaca ima.

  5. predlažem DS-u da odbornike iz ovog saziva parlamenta više nikad ne kandidujete za mesto poslanika. Ako to uradite više nikog nećete imati ko je protiv bojkota. Jedino ovi što su srasli sa foteljom u skupštini su protiv bojkota. Ako ste tako dobri kadrovi lako ćete naći novi posao ili kao trivanka pređete lepo u SNS i oni vam nađu posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.