Jerkov: Izjava vlasnika Megatrenda o studiranju ministra Stefanovića otvara probleme

Ostavite komentar


  1. Slatka mala Soso,pitanje of sto sendvica koje Jos Niko nije postavio: Ako rektor ne poznaju materiju koja se predaje .na fakultetu,Kakvi su mu onda ostalo profesori I kvalitet diplome? Svaka cast onima Koji rade Sami na svom znanju I’z ove oblasti su odavno Jaci of rektora .,♿

  2. Ovakim izjavama urusavate citav sistem studiranja. Po misljenju nekih ljudi u Srbiji su svi nelegalno dosli do diplome.

    1. Znaci kriv je onaj koji vidi pozar, a ne onaj koji je zapalio. Biser naprednjacke kvazi-logike.

  3. Sarcevic je ponistio doktorsku diplomu sinu bivseg rektora kg univerziteta, jer je, navodno, upisao doktorske studije na medicinskom fakultetu mesec dana pre nego sto je polozio poslednji ispit na tom fakultetu. Ali kad je u pitanju Nesa od Beograda i Mica Megatrend, tu nijedan zakon na koje je se pozivao Sarcevic, sada ne vazi. Zemljo, otvori se! Ko nam vodi prosvetu, univezitet i nauku? A trebalo bi proveriti je li i koliku je Sarcevic proviziju uzeo od izvodjaca radova koji je dobio posao da menja prozore po skolama u Srbiji. A koji se finansira iz kredita Svetske banke.

    1. Momce,nije to afera vec institucionalni problem. Koliko je doticni univerzitet Megatrend stvarno to sto nosi u nazivu ili ima nivo VI stepena obrazovanja. Ministarstvo prosvete nije partijsko mesto vec instituciju koja Ocigledno me prati na casu, a ministar ceka da Neko drugi misli za njega,jer mu biznis sa ketridzima I ostalim pomagalima ne moze ugrozavati konkurencija.♿

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.