Jerkov: Ujedinjenje opozicije jedan od načina da se suprostavi onome što radi SNS

Ostavite komentar


  1. Zasto su se onda kriminalci rastali iz vase stranke? I sada bi da ujedinite Cedu, Zivkovica, Djilasa, Tadica, Sutanovca… Mogu da se udruze i pravac sud tj. CZ. Sazreli su za tako nesto, samo sto drzava jos uvek cuti. Nije mi jasno iz kojih razloga, kad poseduje obimne kriminalne dosijee za tu petooktobarsku zutu klijentelu?

  2. Nema od ujedinjene opozicije nista ali i da se kojim naucno fantasticnim slucajem to i desi to bi bila najva nove katastrofe za ovaj narod, jedva smo preziveli jedan DOS, pitanje je kako bi ovaj…na srecu podrska njima se meri u promilima.

  3. To kaže poslanica Demokratske stranke (DS). stranke koja je u vreme svoje vladavine upropastila u Srbiji sve što se upropastiti moglo, uključujući i zaduživanja koja neće otplatiti pokolenja i rasprodala u bescenje, sve što se moglo prodati. DS je pošast poput kuge.

  4. Koliko unazad trubite o ujedinjenju, a sujete ne mozete da se resite?!

  5. Protiv sam ove vlasti jer mislim da lose radila, ali opozicija je mnogo gora jer je cine potroseni i kompromitovani ljudi iz potrosenih i kompromitovanih stranaka. Potrebne su nove politicke stranke i organizacije novi nekompomitovani ljudi. Buducnost Srbije nije u Jerkov, Comic, B Stefanovicu, Jankovicu, V Jeremicu, Zivkovicu, Comicki,Tadicu.Mnogima od njih je mesto pred sudovima ove zemlje kao i nekima iz ove SNSovske vlasti i kolonijalnih partnera.Mislim da ce Vucic jos biti dugo na vlasti jer nazalost nema alternative….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.