Objavljivanjem snimaka nastavljen sukob na relaciji Jerković – „MI – Glas iz naroda“: Ko je razočaran, a ko najavljuje krivične prijave?

Ostavite komentar


  1. „Poslednih 20 godina se bavim izborima i kampanjama. “ – i treba jos nesto ??? kako se uopste ovaj parazit pojavio na listi kod nestorovica ???

  2. Smeta vam a? Uh…sto vam smeta Nestorovic… ne mozete da ga kupite, ne mozete da ga strpate u zatvor, ne mozete mu nista, covek pametniji od vas svih komplet za nase politicare institucija! Gromada! oh oh……kako vam smeta!

  3. Данас Јерковић, сутра неки други спавач.

  4. Razocaran je normalni narod!
    Vucic Jerkovica pusta niz vodu,
    a Nestorovica cuva za sledece izbore!!!

  5. Upravo tako, Rita! Ja sam 18. decembra napisao da će inscenirati fingirani sukob. Dva će da prelete da bi mafija imala većinu, a Nestor će vikati: Jao, ljudi, izdaja. Kako ih nije sramota? Držat će Nestora u friz, možda im „odradi“ još neke procente kasnije, pa mogu i njega da „potroše“ kada prigusti…

  6. Ovakvo zamlaćivanje čitavog naroda oko jednog preletača i ovakva otimačina volje glasača će sovesti do formiranje kao neke većine u Bgd
    Ma većina treba da bude ubedljiva ljudi moji a ne šićaranje i podmićivanje jednog bednika
    FUJ

  7. Novinar bi mogao da se informiše pre pisanja članka.
    Dr Antonijević NIJE među sedam osnivača pokreta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.