„Jerković na jednu, Nestorović na drugu stranu“: Najavljuje li podela unutar „MI – Glas iz naroda“ i formiranje još jedne nestabilne naprednjačke većine u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Nikad više na glasanje koje je samo davanje šanse pojedincima da zarade dobre pare pa makar se više ne bavili politikom. Znači u „pravo“ vreme na „pravom“ mestu

  2. Sistem je jak koliko je jaka najslabija karika. Jerković se nikako ne uklapa u MI. Sa druge strane, MI je želeo da kontroliše rad skupštine. Imaju priliku. Da podrže manjinsku vladu SPN u Beogradu. Nisu u koaliciji a potrebni su za izglasavanje svakog predloga. Kosovo i Metohiju rešavajte u republičkom parlamentu.

  3. Sve je na prodaju i za lični interes, za one koji su glasali za MI, neka im je tako. Velike su pare u pitanju.

  4. „…te da su se dogovorili da se sastanu po njegovom povratku iz Moskve, u kojoj se trenutno nalazi.“

  5. Zar nije taj Jerkovic kukao kako su SNS batinasi izvrsili atentat na njega u Kosutnjaku, da su pokusali da ga ubiju? Nedeljama je pricao o tome u Skupstini i zalio se kako niko od novinara nije dosao na njegovu konferencinu za stampu da cuje sta mu se desilo i da obavesti javnost. Da li je moguce da ce sada u vlast sa onima koji su, prema njegovim tvrdnjama, pokusali da ga ubiju? Ako omoguci vecinu SNS znaci da je taj „atentat“ bio samo predstava da se Jerkovic pozicionira kao veliki protivnik rezima dok ustvari radi za isti, ili je dobio cifru koja mu je pomogla da zaboravi i oprosti „atentat“. U svakom slucaju divan primer koliko covek moze nisko da padne i za kakva je sve ponizenja spreman zbog novca.

  6. Kakav je to sklop ličnosti samo vlast da ja imam.. vlast vlast i doživotna vlast. Ni sredstvo ni način se ne bira

  7. tvrde pazar.
    A to nije toliko ni loše?
    Sada ce svi pacijenti koji redovno citaju Trece oko da se vrate oprobanim narodnim uverenjima.Travariici i vracarama..Naucno dokazano da u malom vremenskom roku,postizu vrhunske rezultate.
    A Narod sve dalje i dalje od uverenja ,da se na svakim sledecim izborima sve menja iz korena.
    Menja se?Ali samo akteri!
    Živela Srbija!

  8. Navedite mi jednog poslanika koji se ne bi prodao. Trideset godina preleću iz stranke u stranku zbog para i fotelja i sada se čudite. Sve bi ja njih u istoriju.

  9. Ako se Jerković prikloni SNS on je prodana duša, ako se prikloni SPN onda je vizionar.

  10. У тексту је погрешно назначено да су СПС/ЈС добили седам мандата; у питању је пет одборника са ове листе, због чега са СНС-ом заједно имају педесет четири.

    Што се укупне рачунице тиче, ова промишљања из коалиције/савеза/ад хок групе Ми нису ништа необично. Ипак немају сви издашне пензије као, на пример, проф др Несторовић.

  11. Sram vas bilo, narod glasao za vas da bi se oslobodio od ovog zla sto nas sve snadje, sad se pokazujete kakav ste otpad postali. Nije vas ni briga za ovaj narod. Gadim se same sebe sto sam poverovala u ono vase glumatanje.Gadim se sto poverovah i Jerkovicu koga su toboz jurili po kosutnjackoj sumi, gadim se Nestorovicu, svi ste postali alavci. Izdali ste poverenje ovog naroda!

  12. Uporno pišete da SPS i JS imaju 7 mandata… a imaju 5. Dajte bar se malo udubite…

  13. Stari drugari, sve unapred dogovoreno. Jedan ce u koaliciju a Nestor kao PROTIV. Za beogradjani jos cegtri izgubljene godine u najavi..

  14. U tekstu koristite termine: spekuliše se, Toma Fila veruje, po carsiji se prica… Dakle nagadjanja, Mi su vise puta rekli da ne idu ni u kakve koalicije ni sa kim.. Jerkovic je jedini politicar u pokretu, ako se proda, njemu na cast, ali nemojte da blatite ljude unapred, za nesto sto jos nisu uradili, a verujem i da nece.

  15. Pa jel radi ovaj doktor nesta? Jel leci narod ili se zamlacuje ( uz licnu korist) sa politikom?

  16. Jerković je bio najveći kritičar SNS vlasti u Beogradu, pa ako za velike pare preleti kod njih, biće da je pravo ljudsko smeće.

  17. SPS je dobio pet,a ne sedam mandata!Da su dobili kao sto ste napisali,imali bi vecinu sa SNS!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.