Ješić: Bojkot bi bio pritisak na vlast

Poslanik DS poziva opoziciju da napusti parlament

Ostavite komentar


  1. Naravno da treba da napuste parlament,jer ovakav parlament nema smisla.Ali….isto tako treba da se odrknu poslaničkih plata i primanja,jer jedino tako mogu da svojim primerom pokažu da sistem ne valja i da treba da se menja iz korena.Sve ostalo je mlaćenje prazne slame,….

  2. Nemaju svi poslanici SzS komociju da im budu uskraćene dnevnice i ostale beneficije. Gospodin Ješić ima ozbiljan kapital pa mu je svejedno…

  3. Pogrešno, skrooz pogrešno. Treba napustiti parlament i aktivno bojkotovati ceo politički proces i istaći jedan jedini zahtev – raspisivanje izbora za ustavotvornu skupštinu. Srbije nema ustav osim onog na papiru koji svako gazi i niko ne poštuje. Pa kad obavimo demokratsku proceduru donošenja novog ustava u kome će narod imati reč da kaže šta želi a šta ne želi možemo da razgovaramo o svemu ostalo – do tada jedan jasan zahtev i apsolutno beskompromisan stav do njegovog ispunjenja. Ovako kako Ješić predlaže je samo ono već viđeno „sjaši kurta da uzjaši murta“ na koje se neće upecati više niko sa više od 2 grama mozga.

  4. Bojkot Skupstine je samo jos jedan od pokazatelja koliko ste navikli nista da ne radite i da uzimate pare.

  5. DS je stranka koja će nas uništiti, koja nas je opljčkala, koja očekuje podršku naroda. DS je stranka lopova i kriminalaca.

  6. A DS danas spasava drvo u Beogradu. Nemaju pametnija posla. Jesic treba malo da pogura to sto je rekao i to zesce i jace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.