Ješić: Bojkot je izraz lenjosti i gluposti

Funkcioner Demokratske stranke za Danas o neizlasku na izbore

Ostavite komentar


    1. Poslednji naš građanski rat traje otprilike od 2012, od trenutka kada je Aleksandar Vučić mahao džakom sa glasovima ispred Skupštine Srbije. Tada je na vlast došla nova klasa koja se samo bogati – u rasponu od sitnih kriminalaca iz DS-a do radikalskih jurišnika. I ta ekipa je urušila: Skupštinu i zakone, školstvo, zdravstvo, medije, institucije. To je jedino što znaju. A ljudi se povlače ili beže preko. Nije tako teško shvatiti.

    2. Vi pantljičare nastavite svoj poso.
      To se završava na poznat način.

    3. Dobra ta salama, je li Zlatko?
      Ako ako, samo krkaj, dace Bog i da ti deca botovanjem zaradjuju za hleb.

  1. A učestvovanje na izborima je jednako ostanku žene sa mužem koji je konstantno omalovažava, vređa, psihički i fizički zlostavlja… a ona kaže „Ja to zbog dece“.

  2. Hahahahahahahahahaha… Ješa je car. Kao što su uostalom carevi i Čeda, Čanak, Šešelj.. Sve monolitne moralne gromade..

  3. Pa ti Jesicu napravi svoju stranku, budi pametniji i vredniji i od samog Vucica posto si tako dugo u politici a
    rezultati su ti bas vidljivi!

  4. Slazem se sa Jesicem. Bojkot je najgora opcija. Ali sta drugo ocekivati od Djilasa, Jeremica, Boska Obradovica, Borka Stefanovica…Njima vise niko ne veruje. Zato oni treba da se sklone i puste nekoga ko nije kompromitovan.
    Izaci u dve kolone gradjansku i nacionalnu i uzeti sto vise glasova. Van parlamenta necete nista postici. Vidimo kako to mlitavo ide…

  5. još jedan dokaz da poslanike treba menjati svaki saziv jer inače srastu sa foteljom pa im je ona bitnija od svega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.