Jezero Tramp je deo Trampovog političkog rijalitija

Sagovornici Danasa o navodnoj inicijativi da Gazivode dobiju ime po aktuelnom predsedniku SAD

Ostavite komentar


  1. Bruka i sramota. Prvo sam pomislila da je reč o praktičnoj šali, kad ono – ozbiljna pokazna vežba podaničkog mentaliteta Vučićevih epigona.

  2. Nas pametni Presednik prodade Kosovi i Gazivode za hemijsku olovku,a Sandzak za dve baklave,a Vojvodinu ce dati za mercedesov znak.Dete se radosno igra.

  3. Pa, dobro. Do okončanja američkih predsedničkih izbora, biće „Trump“. Posle, s naše strane, opet „Vučić“. I samo „Vučić“!

  4. Već odavno smo dotakli dno ali ovo je više od dna,na sve će pristati samo da ostane na vlasti.strašno i sramno.

  5. Trampu treba neki poen za predizbornu kampanju, ali i za nominaciju za Nobela. Srpska strana pokusava da se dodvori u nadi da ce se malo zaboraviti na zahteve u pogledu „odmicanja“ od Rusije i Kine. Srbi sa Kosova su tu da urade sve sto im Vucic i ekipa kazu, ma koliko to jadno i glupo bilo!

  6. Nemam ništa protiv ako su se složili i Srbi i Albanci.
    Ne znam samo šta će sa spomenikom Klintonu.

  7. Ovo je samo nastavak banalizacije i trivijalizacije svega srpskog, koju su uspesno godinama sprovodili srpski mediji na celu sanjihovom Mecenom Vucicem. Nazalost, srpske mase su prihvatile taj kitsch, koji je poceo sa turbo folkom, Pinkom, Informerom i ostalim ‘kupusnim listovima’. Kampanja je bila toliko uspesna da su im se cak i pijetetski elementi pridruzili sa njihovom verzijom ‘turbo-pravoslavlja, . Sada kada je srpska sub-kultura postala sve obuhvatna, zasto da je i ne internacionalizujemo… bar dok ne pocnemo da placamo cenu za sve nase gluposti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.