Johana Dajmel: Kampanja nije bila pravična

Nemačka analitičarka o izbornim dešavanjima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. 5 goduna ga pustate da radi sta god hoce zbog toga sto vam pomaze u stvaranju drzave Kosovo. Unistio je sve evropske vrednosti u Srbiji uz podrsku vasih politicara koji izgleda i sami te vrednosti ne bastine cim im njihovo urusavanje ne smeta vec Srbija prolazi sva poglavlja bez problema, a gradjanima sve gore i gore, prava sve manje, ucene, pretnje, otimanje penzija, imovine zbog nemanja za racune, medijska blokada, zavisno sudstvo i tuzilastvo. Policija kao kod Slobe…. Bravo Evropo, ali ovo sto analiticarka prica mora da kaze Merkelova i Kurc. Prijatelji diktatora Vucica!

  2. Borba za demokratiju ovde je donkihotovska borba. Vi, evropa zatvarate oci, dok ovi ostvaruju vase ciljeve. Ali ciljevi malog coveka u Srbiji se menjaju, i mi znamo kako doci do vaseg standarda, sistema, uredjene drzave.Evo nas tamo, ovi sto hoce nek setaju, glasaju, jedu sendvice. Moja porodica je sesta iz mog uskog okruzenja koja dolazi u Nemacku. Vidimo se. Uskoro. Vrlo skoro.

  3. Volim ove strane strucnjake sto nama u Srbiji sole pamet, a svoju pravicnost i dobrocinstvo su pokazali..

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.