Joksimović: Format dijaloga s Prištinom nije suština

Ostavite komentar


  1. Ju nasta licis. Daj sredi se da izgledas pristojno za tako vazne razgovore, nisi u rijalitiju!

  2. G-djo ministarko, da bi nam bilo jasno sto je dogovoreno i sto je do sada implementirano, zasto ne objaljujete tabelu dogovorenog, implentiranog, ne-implentiranog. Na ovaj nacin dajete nama, obicnim gradjanima mogucnost da sami odlucujemo ko laze a ko kaze istinu. Zasto, i vi i Pristina, krijete istinu od nas?

  3. Sam proces evropskih integracija ne bi trebalo da bude uslovljen Briselskim sporazumom, nije suština u formatu dijaloga, već u primeni dogovora.

  4. Sustina je da se formira ZSO i obezbedi sigurnost nasih gradjana u juznoj pokrajini.

  5. I do sad smo imali pregovore na raznim nivoima, ali ih je Pristina sabotirala. Dok to ne resimo i sprovedemo u delo ZSO, nije bitno nakom su nivou pregovori.

  6. Sustina je u tome da se dijalog nastavi gde se stalo sa njim pre par meseci.

Ostavite komentar


Politika

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“ 10

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“

U Skupštini Srbiji svašta je moguće, pa i da potpredsednica parlamenta Marina Raguš, dugogodišnja radikalka, zatim članica SPAS Aleksandra Šapića i konačno poslanica SNS bude jedna od govornika na "Danima Amerike". Štaviše, ona će uputiti pozdravne reči na ovoj manifestaciji, koja će biti održana 20. septembra u zgradi parlamenta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.