Joksimović i Đurić: Dosta je ćutanja EU

Posle sastanka sa ambasadorima zemalja članica Evropske Unije

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da ih podsetite na cutanje u vezi provokacije sa sarenim vozom I NAROCITO ZA CUTANJE U VEZI IZBORA,KUPOVINI GLASOVA I UCENAMA SVIH VRSTA,O MEDIJSKOM MRAKU ITD. MNOGO CUTE,SLAZEM SE.

  2. EU i njene članice potrebno je da pristupe angažovanije kako bi se našao plan da se ova situacija prevaziđe i obezbedi stabilnost u regonu, koja je trenutno poljuljana.

  3. Susret sa Americkim marionetama – EU je politicko krilo NATO i nista vise. Ne odlucuje ni o cemu. Gospodo ako mislite da treba sa nekim razgovarati (u sta nisam bas siguran u ovom trenutku) onda se obratite ambasadoru USA.

  4. Kada mi lupetamo a EU cuti, onda je to OK. Kada drugi lupetaju, a poneki govore i istinu, onda se durimo kao mala deca. Ovo kukanje na izjave Albanaca, Makedonaca, Hrvata, je cist nacionalizam. Namenjen domacoj raji, koja nikako da shvati kako je svi zajedno ZALUDJUJU.

  5. EU kada bi se okrenula i ostro zapretila Albancima sve bi reseno bilo u trenu.

  6. Šta se ova Jadranka uspalila?Do juče nije znala ni da bekne.O onom do nje ne treba trošiti reči.

  7. "Ovo kukanje na izjave Albanaca, Makedonaca, Hrvata, je cist nacionalizam". Babe u Srbiji uvijek posigurno znaju da su Srbi najgori. Mladima ostaje da to dokazuju.

  8. Oni ne govore, nego "glasno ćute". Njihova mlaka ili nikakva reakcija govori da podržavaju raspirivanje mržnje na Balkanu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.