Joksimović i Merkel o napretku Vlade

Ostavite komentar


  1. Srpski predstavnici su svuda dobro dosli,svi zele da saradjuju sa predstavnicima vladajuce stranek jer je evidentno da su to sposobni i pametni ljudi koje interesuje buducnost svoje drzave

  2. Joksimovićeva je razgovarala i sa predsednikom Evropske narodne partije (EPP) Džozefom Dolom, izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju, članom predsedništva CDU i potpredsednikom EPP, Dejvidom Mekalisterom, predsednikom Odbora za evropske poslove u nemačkom Bundestagu, Ginterom Krihbaumom, kao i sa poslanicima Evropskog parlamenta. Razgovaralo se o unapređenju saradnje između SNS, CDU i ostalih stranaka iz grupacije EPP, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji. Ovo je važan sastanak za SNS kao i da znaju sa kakvim programom SNS želi da sarađuje sa EU. SNS je najznačajnija stranka kako u Srbiji tako i regionu. SNS želi da očuva mir i stabilnost na Balkanu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.