Joksimović možda u ulozi potpredsednice vlade za EU

Da li sadašnja ministarka ostaje na čelu procesa evropskih integracija Srbije

Ostavite komentar


  1. Srbija mora da bude prva na Balkanu. Zbog toga nam treba Savez za Balkan … i EU.exit.

  2. Koliko je neiskreno evropejstvo unapređenih šešeljoida, možda bi Simo Spasić bio bolje rešenje za tu funkciju…

  3. Sva nasa ministarstva su besmislena, ali ovo za evropske integracije je „najbesmisleno“

  4. Od epohalne važnosti je da u Vladi bude što više žena, sve ostalo je potpuno nebitno, mislim da je sve ispod 90% žena u Vladi malo, mada bi trebalo da je među njima više žena Romkinja, migrantkinja, iz LGBTQ grupacije, žena sa posebnim potrebama… itd., tek tada ćemo pokazati naš puni kapacitet za inkluziju!

    1. To ste upravu, Ali onda i očekujem od dotične osobe da bar malo nešto uradi za populaciju iz koje dolazi, jer po logici najbolje poznaje probleme tih ljudi.
      Problem je kada postavite Premierku ( EX ) koja je pripadnik LGBTQ populacije i ne samo sa je 0% učinila za tu populaciju, već nije ni jednom jednu reč na tu temu pomenula.
      Žena- promašaj

  5. Vi kao da nemate cime da ispunite prostor vaseg sajta cenjeni Cvejicu nego ovim nategnutim i izmisljenim mlacenjem prazne slame? Pitam vas veoma ozbiljno kao redovni i verni citalac. Da li to vi motkom terate nas sa poslednjeg uporista kome se obracamo svakoga dana za baerm zrno korektnih i istinitih informacija.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.