Joksimović nije glavni krivac za zastoj u otvaranju poglavlja, ali je saučesnik

Opozicija o odgovornosti ministarke za evropske integracije u dva mandata za zastoj u otvaranju poglavlja u pregovorima sa EU

Ostavite komentar


  1. Ma daj ljudi kakav crni EU vise!?!! Treba to da se zaustavi i batali!!!! Oni menjaju zakone,obicaje,traze da se oreknemo pisma ,crkve ,vere,ucenjuju i prete “ vi morate to i to inace nema EU“! Pa sta bre misle vise da su!! Nije svajcarska bila luda da se birila sa njihovim sankcijama ali nisu hteli u EU niti da daju svoj franak! Nije britanija luda sto izasla!! Tu pricu treba bataliti a i svejedno da vatikanska okultna tvorevina ne zeli pravoslavce u svojim redovima!!

    1. Poštovana Nataša! Nije mi jasno odakle crpite te podatke? Nijedno slovo naše abeceda nije promjenjeno, Sve crkve uredno održavaju svoje mise!potpuno ste promašili razlog zbog kojeg švicarska nije FORMALNO član EU, a stvarno vrlo značajan i učestvuje u odlukama, ali nema pravo glasanja!Kakav vas Vatikan spopao, pa dvije trećine Evrope su protestanti.Informirajte se malo, bit če bolje za Vas i Vašu domovinu!

      1. Исто питање постављамо Вама шјор Анте? Одакле ви извукосте своје податке. Одакле Вам идеја да су ЕУ слободне државе кад на својој територији имају десетине хиљада окупаторских војника из САД? Само то нам објасните, ништа више!

  2. Svi znamo da se ništa nije pitala, da je debelo naplaćivala svoje podaništvo, što platom sto lagodnim životom i drugim ugodnostima ali moralno bi bilo da podnese ostavku i izađe iz politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.