Joksimović: Površna poštapalica da nema slobodnih medija

Predstavnici vladajuće većine o tvrdnjama Fridom Hausa da se Vučić plaši slobodnih medija

Ostavite komentar


  1. Vi Gospodo niste ni VLADA ni MINISTRI vi ste PRODALI VERU ZA VECERU. Sada je Vase vreme,mozete kako hocete jer su vam "mentori" mocni al ne zaboravite da BOG ima poslednju REC!

  2. Da li nasi predstavnici u zakonodavnoj i izvrsnoj vlasti zaista ne znaju sta znaci "sloboda medija" ili nas zezaju!?

  3. Ne smeta mi što se ova žena pravi luda, ali mi smeta što i od naroda u Srbiji pokušava da pravi budale.Gospođo Joksimović, zar te nije stid?

  4. Ove Vučićeve lizare misle da smo mi i slepi i gluvi,i da je njihov gazda uspeo da od nas napravi retarde.Ali greše mnogo,mnogo je nas koji nismo budale, a nismo ni podrepaši.Ova gospođa reče da je dosta medija sa nacionalnom frekvencijom koji nisu naklonjeni vlastima,ali ih nije navela jer je to LAŽ.

  5. U Srbiji definitivno ne postoji sloboda medija i to znaju i vrapci na grani. Gospodja Joksimovic zna to i sama samo sto je ona jos jedan od vazala Vucica zajedno sa Cotricem i Filipovskom koji su ranije kritikovali Vucica a danas mu verno sluze prevaskodno iz licnog koristoljublja zloupotrebljavajuci time drzavne funkcije u cilju promovisanja jednog coveka a to je Vucic, koji najgrublje krsi Ustav i funkciju na kojoj se trenutno nalazi. Gospodja Joksimovic umesto sto brani dokazanog mrzitelja Srba i veleizdajnika Vucica, trebala bi da se pozabavi poslom za koji je placena. Dinamikom otvaranja poglavlja i narocito njihovom primenom u praksi Srbija nece postati clanica Unije ni 2050 godine. Da ce Srbija 2025 uci u Evropsku Unije je joj jedna od niza manipulacija vladajuce klike i medija naklonjenih pre svega Vucicu i to niko od zvanicnika iz Brisela nije izjavio pa ni sam Junker. Sve te informacije zvanicnika Unije se namerno pogresno interpretiraju u medijima ne bi li se stvorila slika u narodu da Vlada i Vucic sve cine na putu ka Unije u stvarnost je to KORAK NAPRED A DVA NAZAD.

  6. Pa sta ako je neko prije gusio slobodu medija.Dali to znaci svaka buduca vlast posle vas moze isto raditi.Pa i AV je nekad vikao "Sto za jednoga" a sad ne.
    Jedna od najpostovanih organizacija Fridom Hous eto po strucnjacima SNS ne radi kako treba.Oni bolje znaju od Fridom Hous sta su to slobodni mediji.
    Smijati se ili plakati?

  7. Gospodjo Joksimovic,
    Ne treba da odete dalje od Skupstine RS. Vidite da Ministri ne podnose izvestaje,Predsednica opoziciji uskracuje u dosta slucajeva da iznesu svoje misljenje. Kad ste zadnji put na RTS videli nekog iz opozicije da gostuje u nekom programu. Kad je neka televizija sa nacionalnom pfrekvencijom kritikovala Vladu AV? Kad se nesto i pokusa to je kad bas ne mogu da izbegnu jer su vec neki drugi tabloidi ili You Tube vec objavili "vest". Mozda u svojoj vaznosti ne vidite sumu od drveta ali narod Srbije vidi.
    PS. ne pripadam ni jednoj partiji niti imam politicke afiliacije bilo koje vrste.

  8. Наравно да је чоколадирана телевизија звана Пинк нај независнија на Балкану.

  9. Ministarstvo smesnog hoda? Ministarstvo raskopanog grada? Ministarstvo lepih vesti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.