Joksimović: Sledeće godine moguće otvaranje Poglavlja 22

Ostavite komentar


    1. Moguce je otvaranje 22 a moguce da mi se i sin ozeni ima 52 a momak . moguce da Kosmajac sa svojom Bugarskom firmom zavrsi Koridor 10. . Moguce je da brat Ramba Bujosevic poznati Bujke glumi nezavisnog Novinara . moguce je da Rusi prekinu da pljackaju Srbe i da izvozimo Fijat i jabuke za Rusiju Moguce je da opozicija dobije 5 minuta na drzavnoj TV sve je moguce

  1. Ha, ha, ha… komedija… ovim tempom otvoricemo sva poglavlja za jedno 5 god. a da ih zatvorimo trebace nam oko 20-ak godina… tada EU nece ni postojati , mozda…Vlast fingira da je za Eu, veze to nema s’mozgom!

  2. i ova obezbedila si posao do penzije. po neko poglavlje godisnje i eto penzije. posle njenog penzionisanja ostace samo jos desetak poglavlja. budalastina.

  3. Estetika osobe na slici govori sve o ozbiljnosti ove vlasti po pitanju EU integracija..

  4. Sledece godine gospodjo ministarka Vi cete zajedno sa Vasim VODJOM i njegovim doglavnicima, verovatno biti u zatvoru. Posto ste PREVARILI sedam miliona gradjana Srbije da ce te ih uvesti u Evropsku uniju, kad potpisete pravnoobavezujuci sporazum o Kosovu i Metohiji. Sporazum ce te potpisati 29.aprila 2019. godine, a gradjani Srbije u Evfropsku uniju nece uci nikada, jer jednopstavno istog dana ce ostati bez drzave. Tako da se vase Poglavlje, koje Vi nama vec sedam godina otvarate slobodno moze zvati Razbijanje drzave Srbije, sa najvisih drzavnih polozaja. VELEIZDAJA, VELEIZDAJNICI.

  5. Plavuša … Turci imaju otvorena sva poglavlja već duže od 20 godina …

  6. Metuzalemi će sigurno da dočekaju otvaranje svih poglavlja.

  7. Umesto podrške ruralnom razvoju dajte podršku pluralnom razvoju.

  8. Ko o cemu, baba o ustipcima. Tako i ova, prima platu ni za sta. Izvesnije je pomracenje Sunca 9376. godine, nego ovo otvaranje 2020.godine. Sve je to nebitno, a svakako na dugackom stapu. A do 2020. godine ko ziv, ko mrtav.

  9. Sa vama turbo-radikalima,u obliku SNS….“ lipsi magarce do zelene trave“ !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.