Joksimović: Srbija može biti sledeća članica EU

Ostavite komentar


  1. Ha …ha …gospodjo Joksimovic …ni za vreme ovog novog peto godisnjeg mandata Evropske komisije ( vlade Evrope ) ni za naredne mandate R . Srbija nece prici ni blizu puno pravnom clanstvu EU …otvoreno poglavlje o kretanju kapitala u jednom smeru prema R . Srbiji ali o kretanju legalno ostvarenog “ CISTOG “ kapitala a u pravcu prema EU … hm …hm…. Posto pod vasom odgovornoscu je ZATVORENO sa dva poglavlja od 35 , propagandne izjave ovog tipa su “ neodgovorne „( ne koristim recnik sns sekte ) sto je u EU neprihvatljivo

  2. Moze Jadranka moze, ali nece. Nece zbog tebe i Onog sto te je tu postavio. Nece jer upravljate narodom koji je uplasen, potlacen, jadan i bedan. Nece jer nema pravde i zakona, narocito za vas na vrhu. Nece jer plagijatori i kriminalci kroje politiku i budzete, jer pola ministara ima diplome fakulteta kojima ne zna ime. Nece Jadranka jer onaj sto bi trebalo da hapsi treba da uhapsi i sebe i pola svoje familije. Nece jer decs koja su uredno zavrsavala drzavne fakultete nemaju sanse da dobiju posao ako nisu u tvojoj stranci. Nema Jadranka jer ste od jedne lepe, pristojne zemlje napravili teatar apsurda u kome se ne zna ko pije, ali znamo ko placa. Nema Jadranka nema. Znas to i ti, ali ti se vise isplati da ovako pricas, mislim lazes.

  3. Šta napriča sada već vremešna dama snosovskog europskog diletantizma. Otvarali ste u proseku jedva 2,25 poglavlja po godini u pregovorima o pristupanju EU ako pretpostavimo da do kraja godine otvorite bar još jedno poglavlje. Za ovih 8 godina vašeg režima uspeli ste da ogadite svakom normalnom građaninu pomisao na evropu, pomisao na demokratsko društvo, pomisao na demokratsko slobode i prava. Sve ste izokrenuli naopačke i zamajavate građane ali i evropejske zvaničnike kao da ste želeli da se taj osećaj jednom za svagda ureže u glave naših građana dok je režimska oligarhija u organizaciji sa golim kriminalom ogrezla u pljački države i njenih građana pa i samih nacionalnih dobara. Zlo i naopako, crnogorci takvi kakvi su daleko su ispred nas, sutra će nas i makedonci prepišati a albanci iz prikrajka nišane, kao i uvek. Jedno pričate, drugo radite, treće mislite a četvrto najbitnije trošite naše godine i samo se bogatite na račun svojih građana.

  4. Samo ako vas „caste“ sa clanstvom u EU nakon sto Priznate Nezavisnost Derzave Republike Kosovu jer vi nikada nebi ispunili pravila clastva u EU NIKADA … !!!

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 7

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.