Joksimović: Srbija pokazala da učestvuje u svim najvažnijim politikama EU

Ostavite komentar


  1. Samo se lazno pravdate gosp.Joksimovic,a pravi potez za pohvalu bi bio da podnesete ostavku.

  2. Ha, ha, ha! Na svom „evropskom“ putu ova vlast je, sve lazuci, od pocetka na STRANPUTICI! Dobili su izbore, obecavajuci da ce resiti samo dve stvari: unistiti korupciju i priznati Kosovo. Prvom lazi su pridobili naivne, drugom EU. I gde smo sada? Korupcija je dostigla nevidjene razmere. Toga nigde na svetu nema. Da bi mogli da nas pljackaju potpuno su zatrli SVE osnovne demokratske institucije. Pravosudje, medije, Skupstinu, Vladu… Ostao je samo nedodirljivi veliki vodja koji sve zna, u sve se petlja i o svemu odlucuje. Od Tadiceve politike „i Evropa i Kosovo“, dosli smo do politike SLALOMA. Malo vamo (Rusi), malo onamo (Kina), malo EU, malo … Gdja bivsa glavna urednica kao da je pala sa Marsa, pa ne zna da smo glasali PROTIV toga da Rusi odu sa Kipra, da smo dobili SVE do jednog negativne ocene o nezavisnosti intitucija i medjia, da smo od EU dlje nego ikada. Kada vec pominje vladavinu prava, zasto je uopste o tome ista pitala predsednika, kada to po Ustavu nije njegov posao?

  3. Hoce li ministarka podneti ostavku s obzirom da niti jedno poglavlje nije otvoreno? I to ne bilo koje poglavlje vec ona koja direktno uticu na kvalitet zivota gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.