Joksimović: Srbija spremna da se modernizuje

Ostavite komentar


  1. Pa i ministarka nam je skroz moderna – silikonizovana gornja usna, farba na kosu plava u žito boji i cvetna haljina. Sve napredno svedeno a moderno, kako i priliči gospodži ministarki Nušićevskog tipa.

  2. što se tiče para eu ovaj režim je spreman da to koristi. što se tiče ostalih vrednosti eu, vladavina prava i dr. za to ovaj režim nije kadar.

  3. Kako to da se Srbija modernizovala?Da li pod uticajem radikala i boljševika,pobednika poslednjih izbora ili je primila najviše pomoći od E U u Balkanskom regionu.Samo se postavlja pitanje gde su te pare ? Modernizacija se radi tamo gde su pasle ovce,dok se u Vojvodini ne vidi ta "modernizacija".

  4. Članovi Vlade Republike Srbije imaju pomračenje vida. Oni svake nedelje više puta putuju u razne zemlje Sveta i uopšte nisu u kontaktu sa stvarnosti na terenu. Kada odlaze u sela, a to je retko, voze ih profesionalci koji znaju kako da se probiju kroz gomilu rupa na putevima tako da ne štrucka, a na terenu ih dočekaju likovi tako da se vidi raskoš. Jede se, pije, ljube se noge, a običan narod se za sendvič i paradajz smeje samo tako. I eto ti zadovoljstva, Ministri srećni-vide lepo po selima, narod srećan-jeo sendvič i neko je došao, investitor srećan-nije ništa uložio. Sve zajedno- 3in1.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.