Još jedan sportista pristupio Srpskoj naprednoj stranci

Ostavite komentar


  1. Neverovatno kako partija okuplja istomišljenike ali ne po ideologiji već koristi. Šatro voli Srbiju pa se učlanio u SNS.

  2. Jel to svi oni koji se nisu nafatirali dovoljno pa bi sada neki lokal, kafanicu, dodatni poslić jer se od slave ne može živeti

  3. Da dobro je biti sa onima koji su razorili ustavno-pravni poredak Srbije, poništili sve institucije, a od zakona napravili sprdačinu. Šta je sa vama ljudi?

  4. Možete misliti koliko su jaki, kada je ovaj anonimus došao kod njih na fabrička posle izbora! Tačnije, da budu ružna prošlost

  5. Kakva fotka… ovaj partijaš levo kao da drži pištolj pod stolom i smeška se ovom jadniku podpisuj ili ode glava

  6. Nista cudno, Lovre je propoznao pravu drzavotvornu politiku koji sprovodi SNS i zato je i sam pristupio.

  7. @Uključi mozak
    Nije bivsi fudbaler Partizana i Groningena anonimus, ali ti kao takvog zelis da ga predstavis javnosti.

  8. Лепо рече Глумац Радмиловић у некој представи“ друг члан“ показујући на леви џеп кошуље. Он је причао о давном времену које изгледа траје и сада на жалост.

  9. Развило се црно време опадања,
    Набујао шљам и разврат и пороци,
    Подиг’о се трули задах пропадања,
    Умрли су сви хероји и пророци.
    Развило се црно време опадања.

    Прогледале све јазбине и канали,
    На високо подигли се сутерени,
    Сви подмукли, сви проклети и сви мали
    Постали су данас наши суверени.
    Прогледале све јазбине и канали.

  10. Nije bas veselo uci u $n$ sektu . Verujem da moraju da donose par po 1 000 kapilarnih glasova uz 10 % svojih prihoda kao clanarina plus moraju da se druze sa polu pismenim Stasama ili Piljama , primitivcima poput Orlica ili Jovanovog , da aplaudiraju ( sa odusevljenjem ( kaoi izvesni Marko Djuric ) , da se “ bratis i kumis “ sa krimosima a da slusas karleusu i lukasa a jos i najgore da se sramotis i skrivas od komsija . . .

  11. Oni su niko i ništa i došli u SNS radi svojih interesa i privelegija i nemaju veze sa narodom

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.