Još jedan Vučićev pokušaj stvaranja paralelne elite

Ostavite komentar


  1. Neke ljude sa spiska dugo godina poznajem! Nisu nikakva elita i potpisali su jer imaju lični interes. Nema tu nikakve ideologije! Potpisaće oni sutra i za nekog drugog gazdu ako budu imali ličnu korist!

  2. Ako se setimo 2018 (autorski clanak AV-a o elitama/ Prava- ona njegova I Pseudo/Lazna Elita .. po njemu koja NIJE poslusna) onda je ocigledan kontinuitet permanentnih podela drustva po istoj matrici sa povremenim/ kada zatreba pateticnih izjavama AV-a „kako bi on eto zaista zeleo da bude Predsednik svih gradjana“ dok u realnom zivotu je radio suprotno dodeljenom mu predsednickom mandatu i Ustavu drzave ciji je Predsednik. Kada ce RS postati drzava u kojoj Predsednik NE manipulise I zloupotrebljava zakonska ovlascenja!!? Za mene je ovaj poslednji gaf samo jedan u nizu planiranih I tu nema iznenadjenja!

  3. Isto i drugi očekuju da ako pobede da im nova vlast obezbedi placeve, dozvole, itd… Uvek bilo i biće

  4. Da nije opšte poznato da Novak Djokovic „podržava Milorada Dodika“ i on bi se sigurno našao na
    Vučićevoj listi !
    Ali optužiti Novaka da „sedi na dve stolice“ to se čak ni Vučić nije smeo usuditi !

  5. Vučićeva „elita“ listo
    m je na Mitrovićevom
    Pinku i ko plati,može
    da ih gleda,koji je niv
    o..

  6. Волео бих да Јокић објасни што је то што највише поштује код свог политичког фаворита. Ово је велика срамота за њега.

  7. Ja sam neopredeljen. Moje nedoumice koje me čine takvim:
    – Koja je razlika između svih vlada u Srbiji od 2000. pa do danas?
    – Postoji li neka nova snaga u politici kojoj mogu dati glas, a da dosada nije već bila na vlasti?
    – Koja od ponuđenih stranaka (koalicija stranaka), se u prošlosti više bavila opštem interesu a manje ličnim (partijskom i sopstvenom).
    – Koja stranka od ponuđenih je manje uspela, za vreme svog učešća u vlasti, da devastira moralne i kulturne vrednosti u društvu?
    – Koja partija je manje devastirala javna preduzeća, zapošljavajući u njima svoje podrepaše ( po principu me ko je bolji nego ko je naš)?
    – ………
    Eto ako bi neko bio ljubazan da mi pomogne, ja ću rado poslušati savet, izaći na izbore i glasati za nekog, a je samo protiv nekog a posle kako bude.
    Ako za mene više nije bitno, za moje dvoje dece ( studenti) itekako je još bitno.
    Hvala unapred.

  8. Iz dana u dan potvrduje se i zaokruzuje drzavnost Kosova sad i naplata struje Kurti likuje zapravo nema vise nista sto je ostalo u rukama Srbije, jedino da kazemo bravo Kurti pokazao si „preposenom“ kako se bori i stiti svoj narod… bkagos nama sa NAZADNOM STRANKOM…

  9. …“ali malo je verovatno da će bilo ko od 2.000 potpisnika, osim njega to javno i priznati“. E ovo je veoma upitno. I možda i gore od onih koji su javno potpisali i stoje iza toga, njihovo je pravo, na kraju krajeva, sta god mislili o tome. Ali da te neko gura negde javno, a ti nisi pristao i onda i ćutiš, e to ne razumem. Osim ako u stvari ne pristaješ…

  10. Na listi je i Prof dr Bogdan Kuzmanović, vd direktora JP Transnafta AD Pančevo. Nekada vrlo blizak G17+ i DS-u.

  11. Ako ja loše živim i loše se osećam u državi Srbiji u kojoj je na vlasti Aleksandar Vučić ne vidim zbog čega bih glaasao za njega samo zato što mu je podršku dao neki glumac,režiser,književnik ili sportista

  12. Postoji jedna bitna razlika, od razorene Sbije u vreme Miloševića, 2000 godine smo se malo stabilizovali, otvorili prema svetu, a onda, onima koji su vladali u njegovo doba pošlo je za rukom da nađu ubice i Srbiju ponovo unazade radi lične koristi koja je sad na vrhuncu.

  13. Jesu li Jokići poreklom iz BiH, e tunje ključ. Mene Jokić ne interesuje, a naročito njegova nasilna braća. Ja ovog tipa koga podržavaju, ne mogu očima da gledam i tačka.

  14. Potpisao sam Proglas i jesam za te ljude i tekst. Ali budimo realni. Potpisivanje Proglasa On line nije pravi potpis već popunjavanje imena i prezimena, zanimanje,mail,grad. Znači čak nema ni Jmbg,telefon nije obavezan. O on line skenu potpisa,to je misao. Mogu 100 osoba da dodam u 5 min. ,a hiljadu u sat vremena. Tako da ni prava strana ne čini sve poteze uredno.

  15. @Otpadnik-ocigledno da nismo dorasli do boljeg, zato menjamo dok neko ne shvati da mora da radi ono za sta je placen, a ne da vlada. Logicno i ocigledno, ako imate cime da mislite

  16. A sta on nije falsifikovao❓Pocev od njegove biografije i proslosti pa sve sta je stugo samo ako mu je islo na korist.On je jedna velika gomila lazi i bezcasca.

  17. @ Otpadnik:a sta mislis da se posavetujes sa svojom decom ,kakvu buducnos bi oni hteli i sta misle ko je najsposobniji da im tu buducnost pruzi.Ako. zelis dobro deci sigurno ne zelis da zive U jednoj kriminalnoj drzavi punoj nasilja i korupcije,diktatora na vlasti koji je ukinuo sve institucija i uveo bezakinje.

  18. @Vladan, malo ste skrenuli sa teme, stim sto se slazem da je nas seljak prava elita, potpisivanje liste za podrsku Vucicu je opredeljenje i glasanje za sadasnje stanje a moze biti svakako posle izbora, potpisivanje druge liste nije glasanje za neku stranku nego da ti kazu da treba da izadjes na izbore a ti glasaj za koga hoces, vazno je da se izadje na izbore pa kom obojci kom opanci, razmisli malo na ovoja nacin. Ziveli

  19. @ Otpadnik: Ne upustajuci se u komentarisanje vasih „nedoumica“, sto bi vam dalo poprilicno jasniju sliku gde zivite, samo pokusajte da razgovarate sa svojom decom studentima da li bi mogli da prihvate, kada uspesno zavrse cak i najbolje drzavne fakultete sto bi prirodno garantovalo dalju poslovnu karijeru, sto je normalno, da moraju da uzmu partijsku knjizicu, sto nosi i druge uslove rada i ponasanja, a cak i ako se zaposle i bez pocetnog uzimanja te knjizice, sav buduci njihov rad, bilo koje struke bio i bilo u kojoj ustanovi radili, njihovo napredovanje i strucno i bilo koje drugo, nosi obavezu postupanja i odradjivanja svih kojekakvih aktivnosti i zadataka dobijenih od tamo nakih komesara, sa sumnjivim moralom i svim drugim osobinama izuzev njihove partijske lojalnosti. Pitajte svoju decu pa se javite ponovo a vase nedoumice zadrzite i dalje, imate pravo.

  20. A sta da kažemo za ovu bosanskohercegovacku elitu u Srbiji koja sama sebe tako naziva i stvara je, a sta su ovi koji nju nepodrzavaju i čine bolji deo ove zemlje. Samo što je ova napred
    BiH navedena elita interesa, manipulacije koja je započela i isprljala javni život Srbije i na sve načine pokušava da menja bit coveka poreklom iz Srbije aman bre mnogo smo razliciti shvatite nepoimenik i ostali

  21. Kako bih voleo moja deca i unucici znaju svoja prava i obaveze i da ne znaju ko je predsednik vlade!

  22. Pa nije u pokusaju on je novu elite stvorio .
    Belivuk, Koluvija, Hrkalovicka, Vulin, Tesic, Veselinovic, Radoicic, Papic , Nedic, Stefanovic, Gasic, Maric, Mitrovic, Boske, Jutka, Brat Andrej, 11 biznismena sa 140 firmi . To je njegova Elita. Nemislite valjda da je ovi 2000 sto ih je nazvo clanovima SNSa da je to istina , ne to je laz . Istina je da ih ima u SNSu Ali to su poput Ristovskog, Karleuse I oni imaju cenu koju je Vucic platio inace se na drugoj strani nemogu naci jer to nece niko da kupi.

  23. JOKICU.
    NOSICES MRLJU CELOG ZIVOTA AKO PRE IZBORA NEOBJASNIS TVOJU PODRSKU VUCICU. I VLADAJUCEM SNSu.

  24. Jokicu zar nevidis da si krpa u Vucicevim rukama. Zato pre izbora se oglasi po Tom pitanju.

  25. Mucno je kad uvidite koliko su Vucic i svi oko njega nekreativni. Koliko nisu u stanju nista novo da pruze. Kradu tudje ideje, tudje misli, tudje uspehe.
    I to bas jadno deluje.

  26. Ma mene interesuje šta bi sa onim dugo najavljivanim nacionalnim okupljanjem,pokretom. Očigledno bankrot.

  27. Ako su nam glumci, Ćute, Bojani, Srdjani M, Vojvodići i slični elita onda „jao Srbijo“.

  28. Jel „otpadnik“ da pita svoju decu zato što deca ne znaju šta se dešavalo početkom 2000-ih? Sreća je što ima nas koji još uvek pamtimo pljačkaške privatizacije pre 2012. godine pa možemo da ih upozorimo ko im obećava prosperitet.

  29. Nema tu nikakve elite vec intesdzija. A o tome da infantilni demon deli Srbiju na dva dela, podseca na gradjanski rat u Spaniji.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.