Joška Broz: Šešelj će se vratiti komunizmu

* Ne verujem da je moguća koalicija socijalista i radikala
Predsednik Komunističke partije i poslanik sa liste SPS govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Joška, Joška, što sramotiš dedu bezveze? Što si ušao u politiku kada već to nije učinio tvoj stric koji ima veće moralno pravo da to uradi? Što si pristao na koaliciju sa SPS-om kada su oni sve osim iskrenih komunista i socijalista? Izgleda da i tebe vode neki drugi motivi, a ne samo dobrobit naroda, a tvoj deda ne bi baš blagonaklono gledao na to. Što se tiče Šešelja on je samo pajac, cirkuska mečka koja igra kako joj narede. Sve je farsa od njegovog komunizma do Haga, predstava za narod.
    Lično nikada nisam glasao za radikale jer ne podnosim ni njih ni tu ogavnu četničku ideologiju koju furaju, ali nikada neću ni da glasam za ovakvu komunističku partiju iako sam i u srcu i u duši komunista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.